Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Nytt uppdrag och mer musslor

Nytt uppdrag och mer musslor

Onsdag 29 oktober

9.00 Sitter i min soffa med en kopp te och lÀser igenom en kommunikationsplan inför ett uppdrag dÀr vi ska genomföra en Onlinestrategi för en av vÄra underbara kunder. Jag glömmer helt bort tiden och fÄr halvspringa till 10-möte.

10.00 Möte med en kund, dÀr vi kommer fram till att vi ska börja med att genomföra en utbildning för marknadsavdelningen i november efter att vissa omorganisationer Àr klara.

12.00 Lunch pÄ elverket, passar pÄ att gÄ förbi och bestÀlla en ny skylt till ytterdörren, kommer att bli jÀttesnyggt!

14.00 överlycklig! Verkar som att vi har Ànnu ett totalprojekt pÄ sajtsidan nu, med sÄvÀl Onlinestrategi och kravspec som byrÄupphandling, val av systemleverantörer samt projekledning och sÀkerstÀllande av hela processen frÄn a till ö. Allt med en kund som förstÄr sig pÄ att det inte Àr teknik det handlar om, utan dÀr marknadsföring och försÀljning Àr allt som ska fokuseras, och dÀr det Àr bidraget till strategin och det faktiska resultatet som alltid Àr huvudsaken. Superkul. om vÄr grundare Àr mr Onlinestrategi sÄ Àr vÀl jag Ms Sajtoptimering - dags att bevisa det Àn en gÄng ;-).

16.00 coachar en av vÄra nya stjÀrnor i ytterligare ett SEO-uppdrag som ska presenteras i morgon hos en av de största elleverantörerna.

19.00 Tillbaks till Elverket igen, blixtsnabb AW + musslor med goda IT- kollegor

Leave a Reply