Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Dyra kampanjer med optimerad avkastning, gratis SEO som ger Ă€nnu mer

Dyra kampanjer med optimerad avkastning, gratis SEO som ger Ànnu mer

Tisdag 28 oktober

9.00 Promenerar till jobbet, jag gillar verkligen hösten och alla vackra fÀrger. VÀl framme pÄ kontoret blir jag i en svag stund överfallen av en konsult med blÄa hundögon och lovar att hjÀlpa till med nÄgra kampanjrapporter. I vanliga fall jobbar inte just jag sÄ mycket med kampanjer, men varje gÄng jag gör de kan jag inte lÄta bli att förundras över hur företag kan slÀnga ut hundratusentals, t.o.m. miljontals kronor pÄ annonsutrymme utan att under kampanjens gÄng mÀta effekten och optimera, istÀllet för efterÄt (!) nÀr det Àr för sent att göra nÄgot Ät saken. HÀr finns sÄ extrem mycket att vinna, och jag blir glad nÀr nu Àven detta företag - som spenderar 8-siffriga belopp online - nu pÄ allvar faktiskt verkar ha förstÄtt det, och gör allvar av saken vad gÀller att fÄ faktisk valuta för pengarna. Bara det lilla vi gjort nu tillsammans har bidragit till att de ökat ROI med 66% pÄ ett knappt kvartal.

12.30 GÄr förbi Telenor pÄ lunchen, jag Àr stammis dÀr numera, för sen jag fick mina nya abonnemang allting bara krÄnglat, sÄ till den grad att de mÄst tro att jag Àr teknikhypokondriker ;-) Men hurusom helst Àr
Arash superrevlig och jag lyckas fĂ„ ett nytt mobilt bredband – hĂ„ll tummarna för att det ska fungera!

14.00 Utbildning i absoluta grunderna i SEO hos ett av vÀrldens största varumÀrken inom hemelektronik. Som vanligt blir det spÀnnande diskussioner, det Àr hÀrligt med intelligenta kunder! NÀr vi gÄr dÀrifrÄn sÄ talar vi om hur grundlÀggande SEO verkligen inte Àr rocket science! Det finns sÄ mycket som företagen kan göra sjÀlv och dÀr smÄ insatser kan ge stora resultat i form av bÄde ökad trafik och bÀttre trafiktaktik frÄn sökmotorerna. Och jag Àr fullkomligt övertygad om hur just det hÀr företaget kommer lyckas. Det Àr frÄn en lÄg nivÄ, men just dÀrför - kommer bli kanonbra!

16.30 Inspirerad av Trine sÄ kommer hÀr nÄgra bilder frÄn eftermiddagen

PÄ vÀg tillbaka till kontoret Möte med C-girl

19.30 Avslutar det sista, springer ivÀg för att Àta middag med en vÀninna pÄ Grodan, blir musslor och vitt vin och sen en ganska tidig kvÀll hemma som avslutas med sista jobbcheck vid datorn framför dum-tv innan jag somnar knall och fall.

Leave a Reply