Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Fredag

Fredag

Fredagar brukar vara lite lugnare, men idag blir det nog fullt upp ÀndÄ. Nyhetsmailet skickas ut vid lunchtid till ca 2500 prenumeranter. Min prao-elev Daniel kommer hit vid 10 och det Àr roligt att se att han faktiskt lÀrt sig massor av nytt pÄ sÄ kort tid, kanske kan han bli min första sommarjobbare lÀngre fram?

Jag har Àven ett möte inbokat pÄ tidig eftermiddag ang ett framtida PAR COURRIER projekt inför hösten, men kan tyvÀrr inte avslöja mer om det nu, dÄ det inte Àr spikat.

InvÀntar Àven bud frÄn en av inredningstidningarna som lÄnat produkter frÄn butiken för ett fotoreportage, ska bli roligt att se hur dom anvÀnt mina produkter och hur bilderna blir. Om ni följer min egna blogg fÄr ni se resultatet nÀr tidningen publiceras.

Har Àven fÄtt besked frÄn en av mina leverantörer att nÄgra vÀldigt efterlÀngtade produkter dras med nya förseningar (!) BestÀllde varorna pÄ Formex i januari, fick dÄ besked om att de skulle komma i april men nu dröjer de alltsÄ till maj/juni! SÄ idag mÄste jag maila dom av mina kunder som vÀntar pÄ dessa artiklar om nya förseningar, det Àr inte roligt.

Det börjar Àven komma in inbjudningar frÄn diverse utlÀndska leverantörer att besöka deras showrooms pÄ plats, det börjar dra ihop sig för hösten och julens bestÀllningar (kÀnns galet att börja tÀnka pÄ det nu) Förra Äret Äkte jag till Antwerpen i Belgien över Midsommarhelgen för att göra mina julinköp. Man har givetvis inte tid eller ekonomin att besöka alla, utan jag satsar nog som vanligt att Äka pÄ en av de stora internationella mÀssorna i aug/sept i stÀllet.

Om det Àr nÄgon som funderat över hur det kan se ut nÀr jag fotograferar för butiken sÄ har ni svaret hÀr. Inte en lika inbjudande syn och rÀtt o-charmigt eller hur ;) Men man mÄste arrangera bilden för att kunna ta bra nÀrbilder och sen vÀljer man ut. Den enda redigering jag har gjort i efterhand pÄ de publicerade bilderna Àr att göra grÀset lite grönare, tack för det photoshop!

I morgon blir mitt sista inlÀgg pÄ Logggenbloggen om min vardag som e-handlare, om du har nÄgon frÄga eller önskemÄl för mig att ta upp som e-handlare- passa pÄ! Det finns sÄ otroligt mycket runt att driva en e-butik och det Àr lite svÄrt för mig att veta vad som Àr mest intressant att veta.

Dagens webradio tips och passande för en fredag fÄr bli

STAR FM>>

Trevlig helg!//Magdalena

www.parcourrier.se

Leave a Reply