Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Vecka enligt plan

Vecka enligt plan

Man fÄr nog ta det som ett gott betyg nÀr ens prao-elev hade svÄrt att slita sig hÀrifrÄn! Kul! Jag har ju arbetat rÀtt mycket med annonsering för PAR COURRIER, det handlar vÀldigt mycket om att bygga upp ett varumÀrke och att synas. Jag har Àven medvetet valt att sÀtta nivÄn högt frÄn början. Under 2008 satsade jag vÀldigt mycket pÄ annonsering och hade runt 17 helsidesannonser ute i pressen (inredningstidningarna) Denna sÀsong har jag dragit ner pÄ annonseringen betydligt, nÀstan inga alls. Och nu handlar det mer om att sÀga nej till alla annonsörer som ringer varje vecka. Visst vill jag annonsera, men man Àr inte gjord av pengar..

HÀr Àr en av mina personliga favoriter frÄn 2008, helsida-baksideomslag (!) i tidningen Lantliv, juli 2008. Ibland har man tur och jag fick baksidan till samma pris som inne i tidningen (!)

Men det var en otroligt nyttig erfarenhet att annonsera pÄ det sÀttet, man fick lÀra sig branshen, prissÀttningen, att pruta pÄ priset osv. Till min stora hjÀlp med annonserna har jag Bengt Sjölin frÄn Wramborg Media i Malmö. Det Àr otroligt att hitta nÄgon som förstÄr ens bildsprÄk direkt! Och den kontakten fick jag genom min kusin Oscar Borgström.

Med mina bilder och idéer har Bengt pÄ ett fantastiskt sÀtt förmedlat mina tankar direkt till bildhanterliga annonser. Och vi har ett vÀldigt lÀtt sÀtt att jobba ihop, jag behöver egentligen inte sÀga sÄ mycket mer Àn att skicka mina bilder och han förstÄr direkt hur jag vill ha det ! Ska man pÄ ett kortfattat sÀtt förklara hur mina annonser blivit till sÄ Àr det sÄ hÀr:

  • En kĂ€nsla efter vilken tidning annonsen skall in i, jag försöker Ă€ven att anpassa annonsen efter lĂ€sarna och varierar mina bilder efter vilken tidning annonsen skall in i. Nedan ser ni den senaste annonsen som ligger ute i tidningen Concierge nr: april/maj , mittuppslaget, dubbelsida.
  • vilken sĂ€song pratar vi om, bilderna ska anpassas efter sommar, höst osv
  • jag vĂ€ljer ut ca 10 olika bilder efter tema, och förmedlar en idĂ© hur jag vill ha det som slutresultat..
det har hÀnt att jag ibland suttit ock klippt och klistrat för att fÄ en bild framför mig och snabbt kunna Àndra idéer..
det har hĂ€nt att jag ibland suttit och “klippt och klistrat” för att fĂ„ en bild framför mig och snabbt kunna Ă€ndra idĂ©er..
  • sedan mailar jag ner allt till Bengt i Malmö
  • han sĂ€tter ihop olika förslag och mailar tillbaka till mig
  • jaq sĂ€ger vad jag tycker och tĂ€nker och vilka Ă€ndringar som ev behövs göras, ibland kan det handla om att helt enkelt byta plats pĂ„ bild a och b.
  • PAR COURRIER-logotypen och text sĂ€tts pĂ„ plats
  • allt detta brukar allt som allt ta ett dygn i tid, frĂ„n idĂ© till klar annons. Och ibland Ă€r det snabba ryck, jag har med Bengts hjĂ€lp levererat helsides annonser med ett dygns deadline (!) det Ă€r extra kul nĂ€r det brinner i knutarna!
  • och om allt Ă€r ok, blir det ett “GO” och Bengt skickar in annonsen till redaktionen
  • fakturan landar senare hos mig.. den mindre roliga biten.

Vill ni se alla mina/PAR COURRIERŽs annonser som publicerats kan ni klicka in pÄ hemsidan under

PRESS >>

Eftersom jag jobbar vĂ€ldigt *ensamt* pĂ„ kontoret Ă€r webradion mitt stora sĂ€llskap under dagarna och jag har nĂ„gra favoritkanaler. Idag tĂ€nkte jag tipsa om en Fransk station: CHÉRIE FM>>

NÀr man vÀl Àr pÄ deras hemsida finns det olika varianter av musikstilar att vÀlja bland, jag brukar nÀstan alltid lyssna pÄ ZEN>>, favorit! (varning för lite fransk radioreklam i början, men sedan helt reklamfritt)

Nytt webradiotips i morgon!

ps nytt minneskort till kameran Ă€r inköpt men punkteringen pĂ„ cykeln Ă€r fortfarande inte Ă„tgĂ€rdat….

*fortsÀttning följer*

ha en fin-fin dag!

//M

Leave a Reply