Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » To-do-list denna vecka

To-do-list denna vecka

Min arbetsdag brukar börja vid 9-tiden och fram till 13-tiden Àr det prioritet att ta hand om alla kunder, dvs sortera ordrar, packa paket, gÄ igenom mailboxen och svara pÄ mail. Det Àr nog den tiden av dagen jag har som mest att göra aktivt med kunder. Resten av eftermiddagen gÄr Ät till diverse arbetsprojekt, ingen dag Àr den andra lik.

Men för att över huvudtaget fÄ ihop mina veckor Àr en To-do-list lika med a och o.

Denna veckas to-do-list lyder följande;

 1. Idag onsdag kommer min första prao-elev nÄgonsin (!) Nu kanske man skulle tro att det första jag skulle sÀtta en prao-elev pÄ att göra Àr att packa paket, men Daniel tÀnkte jag sÀtta vid ena datorn, att fÄ lÀra sig lite Bildhantering bland annat.  Vi fÄr se hur hans 3 dagar pÄ PAR COURRIER utvecklar sig, man hinner ju inte sÄ mycket pÄ den tiden och det kommer att ta upp mycket av min egen arbetstid, men för mig Àr det Àven viktigt att det blir en bra erfarenhet för honom, dÄ mitt företag Àr hans första praktikplats i livet. Det kÀnns som en viktig uppgift för mig.

 1. Under förra veckan fotade jag ca 1500 bilder till butiken, alla dessa ska gÄs igenom av mig denna vecka, det ska sorteras, raderas, redigeras och mappas. Sedan ska utvalda bilder laddas upp i butiken. Uppdateringar av nya bilder pÄgÄr stÀndigt till PAR COURRIER sÄ fort jag hinner. Nya varor ska fotas, vissa befintliga varor behöver fotas om efter ny sÀsong eller tillsammans med nyheter. Sedan behövs det stÀndigt nya miljöbilder. Detta Àr det som tar mest tid med hela butiken, men mina bilder Àr mitt skyltfönster och mitt sÀtt att förmedla hela PAR COURRIER-kÀnslan. TyvÀrr Àr det inte ofta jag hinner göra detta, sÄ det behövs en to-do-list för att jag ska sÀtta mig med detta arbete ordentligt. Brukar bli sena nÀtter med dessa bild-projekt..
 2. Jag ska Ă€ven försöka hinna med att göra ett Nyhetsmails-utskick innan veckans slut, vilket tar en hel dag med diverse avbrott. Dels för att jag arbetar med ett mailprogram som har uppdaterats till en ny version som fortfarande lider av “barnsjukdomar” och dĂ€rför mĂ„ste ett antal testutskick göras innan det gĂ„r ut till hela mailinglistan. Det Ă€r otroligt frustrerande nĂ€r vissa mail gĂ„r fram utan alla bilder, vissa lĂ€nkar inte fungerar osv, ett problem som mĂ„ste lösas! Hör gĂ€rna av er om ni upptĂ€cker problem med erat mail frĂ„n mig. För jag upptĂ€cker det tyvĂ€rr inte förrĂ€n nĂ„gon hör av sig om det.
 3. Mars mÄnads papper skall in till min RedovisningsbyrÄ denna vecka.
 4. Nya leverantörer ligger pÄ tur inför sommaren och bestÀllningar skall ses igenom. Mest frÄn Frankrike denna gÄng.
 5. InvÀntar leveranser frÄn Danmark och Belgien denna vecka, inga nyheter utan pÄfyllning av populÀra varor som tagit slut, det Àr alltid roligt nÀr nÄgot sÀljer riktigt bra!
 6. Jag har en lÄng lista av punkter att skriva till min web-support, den listan har allt för lÀnge hamnat lÀngst ner pÄ prioritets-listan och fylls pÄ med nya idéer hela tiden. Nu ska den skrivas och skickas.
 7. Det kommer dyka upp nya projekt under veckans gÄng, det gör det alltid!
 8. Jo, jag fÄr inte glömma att köpa ett nytt minneskort till kameran, samt att försöka laga punkteringen pÄ cykeln (!)

Vi *syns* i morgon, ha en fin dag allesammans!

//Magdalena

VĂ€lkommen in i butiken!

www.parcourrier.se

och bloggen

www.magdalenashem.blogspot.com

2 Responses to “To-do-list denna vecka”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Proforma Says:

  Det lÄter som du har en fullspÀckad vecka!

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 KörsbÀrsgÄrden Says:

  Lycka till med allt, inte minst med prao-eleven och cykelpunkteringen! ;)
  VÄrhÀlsning frÄn Karin.

Leave a Reply