Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Det är jag som bloggar på Loggen den här veckan!

Det är jag som bloggar på Loggen den här veckan!

Martina Hammarbäck
Är: VD på Anegy
Gör: Effektivitetsanalys och förbättring av såväl trafikdrivande som trafikförvaltande aktiviteter online
Ålder: 27
Familj: Sambo, två bröder, mamma och pappa
Bor: Östermalm

Anegy
Gör: Strategisk rådgivning inom Onlinemarknadsföring
Anställda: 4
Kontor i: Östermalm
Omsättning: Enligt plan

Det här är jag i korthet:
Född och uppvuxen i Stockholm, Pluggade på KTH för att bli arkitekt, men efter ett år och praktik som ”pumphusbyggare” insåg jag att det inte var för mig och flyttade som 21-åring till London för att bli nattklubbsdrottning istället. London ledde till USA och jobb på diamantkontor. USA ledde i sin tur till insikten om att det var dags att plugga igen, men hamnade på ett tillfälligt jobb på ett pionjärbolag inom Onlinemarknadsföring och blev uppslukad av en spännande värld av entreprenöriella drivkrafter å ena sidan och Onlinemarknadsföring å den andra. 4 år senaretycker jag fortfarande att det är lika spännande, med en resa bakom mig först som säljare och Internetkonsult, sedan som Content Manager och Tf VD för en hälsoportal och nu slutligen på Sveriges förmodligen mest spännande företag för alla som är intresserade av mer Strategisk Onlinemarknadsföring som ger verklig effekt och avkastning på varje investerad krona.

One Response to “Det är jag som bloggar på Loggen den här veckan!”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Nakita Says:

    Thanks for your time, I actually felt like I’ve discovered something new and thrilling.

Leave a Reply