Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Ny bloggare pĂ„ loggen/ presentation

Ny bloggare pÄ loggen/ presentation

Namn: Magdalena Ahlberg
Är: Entreprenör

Gör: Driver e-butiken PAR COURRIER - Interior on Line (www.parcourrier.se) sedan 2008

Ålder: 37
Familj: Gift
Bor: i villa i Huddinge utanför Stockholm sedan 3 Är tillbaka. Född och uppvuxen i Stockholms innerstad.PAR COURRIER (www.parcourrier.se)
Gör: Driver företaget som; inköpare, fotograf, kundservice, idéspruta, problemlösare, organisatör, kreatör, administratör, allt-i-allo,
samt packar varorna. Ja allt..
AnstÀllda: 0
Kontor i: hemmet

Övrigt: bloggen: www.magdalenashem.blogspot.com sedan sommaren 2007 med ett snitt pĂ„ 300 besökare/dag

Sedan sommaren 2007  har jag bloggat om inredning och inspiration (se adress ovan), dÀremot har jag inte tagit upp sÄ  mycket om min  arbetsvardag, sÄ nÀr jag fick förfrÄgan om jag ville gÀstblogga hÀr om min vecka som e-handlare tÀnkte jag att det kunde bli ett annorlunda upplÀgg mot vad jag annars brukar skriva om och visa pÄ min egen blogg och givetvis vÀldigt roligt att bli tillfrÄgad!

Jag Àger och driver internet butiken PAR COURRIER och gör det pÄ egen hand. Det innebÀr förstÄs otroligt mycket arbete och ansvar. Att driva eget företag  Àr ju att visualisera sina drömmar, att förverkliga en idé frÄn tanke till handling och att ha en enorm envishet och beslutsamhet att det ska fungera! Du stÀmplar in men aldrig ut..

Fördelarna Àr mÄnga och övervÀger alla nackdelar och motgÄngar som kan/och dyker upp. Att fÄ arbeta med sitt största intresse Àr förstÄs vÀrt 14 timmars arbetsdag 7 dgr i veckan och jag Àlskar mitt arbete och brinner för det jag gör.

Jag ska blogga om min vardag som e-handlare, men precis som alla arbetsplatser finns det mer eller mindre hÀndelserika och intressanta dagar sÄ det kan hÀnda att jag fyller ut med nÄgot som kanske hÀnde för en vecka sedan. Men förhoppningsvis blir det fullt upp denna vecka! (PÄ bilden ser ni mitt kontor.)

Jag vÀlkomnar kommentarer och har du nÄgra frÄgor Àr du vÀlkommen att stÀlla dom hÀr.

VÀl mött och vÀlkommen till min vecka pÄ Loggenbloggen!

//Magdalena Ahlberg

Om PAR COURRIER:

Genom en stark vilja och tro pÄ min idé, ett stort intresse för inredning med ett gott öga för detaljer, en smula livserfarenhet samt en gigantisk dos envishet tog jag klivet till att öppna upp denna inredningsbutik pÄ nÀtet. Med utbildning inom inköp och web-design bakom mig samt med hjÀlp av ett web-företag har jag förberett denna resa som stÀndigt pÄgÄr.

Min inspiration kommer ifrÄn den klassiskt franska och belgiska stilen, det nordiska med mycket vitt, det marina New England och en krydda av tidlös inredning med historiska vingslag. Det Àr det som pÄverkar produkterna du finner i denna butik.

Min önskan Àr att du ska finna detaljer till ditt hem som du i vanliga fall kanske bara hittar i huvudstÀder eller till och med inte sett alls förut. Min förhoppning och mÄl Àr att denna butik kommer att vÀxa och med det Àven tillgÄngen till ett Ànnu större utbud.

Majoriteten av alla produkt och miljöbilder fotograferar jag sjÀlv för att du som kund skall fÄ en sÄdan rÀttvis bild av varan som möjligt. Mitt hem, trÀdgÄrd och tomt Àr min fotostudio.

PAR COURRIER betyder per post/kurir pÄ franska, för det Àr ju det det handlar om - inredning via postgÄng!

3 Responses to “Ny bloggare pĂ„ loggen/ presentation”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 ColonialEast Says:

  Hej Magdalena, kul att fÄ följa dig hÀr. Lycka till! Petra

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Proforma Says:

  Vad kul, kanske vi fĂ„r lite veta lite mer “bakom kulisserna”! Lycka till!

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 KörsbÀrsgÄrden Says:

  Hej Magdalena!
  Vad roligt att kunna fÄ en lite större inblick i Din vardag med företaget. Kul att Du tar Dig tid att dela med Dig av det! :)
  Kram frÄn Karin.

Leave a Reply