Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Äntligen av med oskulden!

Äntligen av med oskulden!

MĂ„ndag 27 oktober

7.30 Vaknar och funderar igenom dagen medan jag samlar energi för att ta mig upp ur sÀngen. Kommer förskrÀckt pÄ att det Àr idag som jag ska börja blogga, ooops! SÄg en rapport frÄn WII i förra veckan om hur unga kvinnor nu gjort sitt verkliga intrÀde pÄ nÀtet just genom bloggandet. Hela 28% av kvinnor i Äldern 16-18 bloggar ! SjÀlv borde jag ju som 27-Ärig, uppfattad expert pÄ just Onlinemarknadsföring, och med vÄr egen Onlineguru som bl.a. skriver en av de mest sökta bloggarna om Onlinestrategi, inte vara helt oerfaren! Men det Àr jag, tills nu, sÄ hÀr kommer debuten :-)

9.00 Planeringsmöte pÄ kontoret, alla ser pigga ut, undrar om det beror pÄ mig eller att vi har fÄtt vintertid. Bra att alla Àr vakna, vi har en minst sagt intensiv vecka framför oss.

12.00 Har inte mĂ€rkt att jag blivit ensam kvar pĂ„ kontoret. Varit uppslukad av en ”plumber analysis” för ett ledande nöjesbolag. En översiktsanalys visar att den gamla 80/20 regeln stĂ€mt lĂ€skigt vĂ€l. Identifierar 83% av förbĂ€ttringspotentialen pĂ„ exakt 20% av sidorna. En enkel analys men som spar bĂ„de tid och pengar pĂ„ onödigt arbete utan effekt samtidigt som det maximerar möjligheten att valla fler besökare till konvertering.

13.00. Ringer och jagar vÄra nya visitkort, en ny skrivare och ett företagskort, kul nÀr allting kommer pÄ plats.

14.00 GÄr igenom en seo-utbildning inför morgondagen tillsammans med en kollega.

16.30. Kollegor börjar komma tillbaka frÄn möten nu, nÀstan alla har liksom jag kvÀllspass framför sig, kort avstÀmningsmöte innan alla stÀnger in sig bakom sina hörlurar.

19.30 Min tur att köpa mat till kvĂ€llsjobbare, blir fantastisk kinamat, ok dĂ„ kanske ingen smaksensation, men ivarjefall frĂ„n Östemalms anrikaste kinapang. Sen mer arbete och sĂ„ Ă€r klockan plötsligt tolv och jag inser att mina ögon hĂ„ller pĂ„ att falla ihop, en kollega skriver till mig pĂ„ messenger och undrar om inte mitt blogginlĂ€gg kommer snart, sĂ„ hĂ€r kommer det, Alex. Men nu tĂ€nker jag sĂ€ga god natt, undra vad min man kommer att sĂ€ga om att jag inte Ă€r oskuld lĂ€ngre :-)

3 Responses to “Äntligen av med oskulden!”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Fd contenttant Says:

  Hej din lille VD!

  Björnen min sa att du börjat blogga, kul! HÄller tummarna för er. :0)

  Kram / J

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 internetkillen Says:

  jag vill jobba pÄ samma jobb som du

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Fd contenttant nr 2 Says:

  Tina BÀck bloggar! Kul! HÀlsa gÀnget! kram /F

Leave a Reply