Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Äntligen frisk igen

Äntligen frisk igen

SÄdÀr, nu Àr nÀstan alla förkylningssymptom borta. Eftersom det Àr torsdag sÄ passade det vÀldigt bra. Jag har nÀmligen arbetat in en ny rutin med nÄgra vÀnner, nÀmligen att sticka och simma tisdagar och torsdagar.

TvÄ Är som student med regelbundet intag av pizza, pommes frites, kebab, kladdkaka och annat gott ger tyvÀrr trÄkiga konsekvenser. Var i somras uppe i nÀstan 110kg solid Martin. Inte helt bra kanske, dÄ övervikt ger en hel drös andra sidoeffekter förutom lÄngsammare rundor i trappan pÄ skolan.

86,7kg
Resultat!

VÀgde mig som vanligt efter simningen idag och kom stolt fram till att jag nu bara Àr ungefÀr ett halvkilo frÄn ett BMI pÄ 25, vilket Àr precis i toppen pÄ normalvikt! Jag jÀmför det med 31+ i somras, ocksÄ klassat som kraftig övervikt/fetma.

Är glad att kĂ€nna att det gĂ„r att fĂ„ resultat om jag vill, utan att jag mĂ„ste trĂ€na ihjĂ€l mig eller sluta Ă€ta vad jag vill för det. De som kĂ€nner mig vet nĂ€mligen att jag helt klart föredrar en lugn kvĂ€ll i soffan med god mat framför trĂ€ning och hĂ€lsokurer ;)

2 Responses to “Äntligen frisk igen”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 frebro Says:

    Yeah! Right on! Min vikt rör sig lite lÄngsammare och jag har aldrig varit uppe i tresiffrigt, men efter fem Är av gym, löptrÀning och kampsport 4-5 gÄnger per vecka sÄ har jag gÄtt frÄn 97 kg till 89 kg. RÀtt ok, Àven om jag vill ner till typ 82 egentligen.

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Martin Alléus Says:

    :D
    Ligger inte mycket hemligheter bakom mitt arbete dock. Var rejÀlt sjuk i somras och kunde inte Àta sÄ bra, vilket knaprade bort nÄgra kilon och krympte magsÀcken lite. Sen Àr det simning tvÄ gÄnger och innebandy en gÄng i veckan.
    Jag Àter precis vad jag kÀnner för, men ser till att Àta lÄngsamt och sluta sÄ fort jag blir lite mÀtt. MÄr mycket bÀttre av det Àn att glufsa i mig i vilket fall, och att man gÄr ner till en mer vettig vikt Àr ju helt klart ett plus.

Leave a Reply