Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Musik

Musik <3

Om det Àr nÄgot som stÀndigt prÀglar min vardag, sÄ Àr det helt klart musiken. NÄgot som inte precis hindrar denna kÀrlek Àr Spotify, den svenskutvecklade musiktjÀnsten som blivit otroligt populÀr. Efter en liten sökning kommer man snabbt fram till att det finns drygt 2,7 miljoner lÄtar pÄ Spotify. Inte fy skam för 99kr/mÄn (eller gratis med reklam) om du frÄgar mig. Att det dessutom Àr snabbt, har en helt ok kvalité och har en bra klient, gör inte saken vÀrre.

TÀnkte dÀrför dela med mig av lite favoriter. SÄ hÄll i dig, nu kör vi!

Röyksopp - Happy Up Here
Norska Röyksopp fortsÀtter hÀpna mig. De har gjort otroligt mycket bra musik, och den senaste skivan Àr bara ett mÄste!
Familjen - Huvudet i sanden
Svenska Familjen (alias för Johan T Karlsson) Àr en snubbe frÄn HÀssleholm som gör musik jag föll för pÄ en gÄng. Sen har han alltid ruskigt hÀftiga musikvideor (HÀr och hÀr) ocksÄ.
Pearl Jam - Alive
HÀrlig amerikansk rock frÄn 90-talet. Nuf said.
Timbuktu - Tack För Kaffet
Helt underbart, trots skÄnskan ;)
Coldplay - Life In Technicolor ii
MÄste vÀll göra som resten av vÀrlden och ta med Coldplay ocksÄ. De slÀppte en EP för inte sÄ jÀttelÀnge sedan med nya varianter av lÄtar frÄn höjdarskivan med den lagom jobbiga titeln Viva la Vida or Death and All His Friends.
Moloko - Pure Pleasure Seeker
Detta Àr nog det bÀsta med Spotify. Att hitta gammal musik man lyssnade pÄ för flera Är sedan, och konstatera att den Àr minst lika bra fortfarande! Moloko, för tankarna tillbaka till innebandy och min Opel jag hade nÄgra Är tillbaka.

One Response to “Musik <3”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 john4412275 Says:

    keep up the great work on the site. I love it. Could maybe use some more updates more often, but i am sure that you have got other things things to do like we all have to do unfortunately. =) 44122

Leave a Reply