Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Snart 24 timmar…

Snart 24 timmar…

I tider med stress och förkylningar hit och dit Àr det hÀrligt att försöka varva ner dÄ och dÄ. Vad som blivit lite av en favoritsyssla för mig Àr nÄgot sÄ simpelt som att lÀgga patiens. Patiens, eller Harpan som just den typen jag syftar pÄ egentligen heter, Àr den Àr mest inbrÀnd i huvudet nÀr man tÀnker patiens. Inte för att det Àr det kortspel jag spenderat mest tid med att lÀgga med en kortlek (dÀr Àr nog Klockan i topp för mig). Nej, det Àr sÄ enkelt sÄ att Harpan funnits pÄ varenda Windows-dator jag suttit vid sen 95. Jag vill minnas att vi hade nÄgot liknande pÄ vÄr gamla burk med Windows 3.11, men minnet Àr lite diffust.

Tiderna gĂ„r framĂ„t, men saker förĂ€ndras förvĂ„nansvĂ€rt lite. Numer ligger jag i sĂ€ngen pĂ„ kvĂ€llarna och varvar ner innan en god natts sömn genom att spela Harpan pĂ„ min iPhone. Det Ă€r smidigt med stor touch-screen, och helt klart lika beroendeframkallande som pĂ„ Windows 95-tiden. Tog en titt pĂ„ statistiken i programmet idag dock, och siffrorna talar för sig sjĂ€lva…

Selet Sol Free

Snart 24 timmar i speltid. Under de senaste mĂ„naderna har jag alltsĂ„ spenderat snart ett helt dygn med att spela Harpan, sammanlagt 377 gĂ„nger…

Leave a Reply