Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Snö?!

Snö?!

Efter en natts god sömn drar jag mig sjÀlv ur sÀngen, sÀtter mig med en tallrik gröt, och tittar ut genom fönstret. Vad ser man, om inte ett decimetertjockt kallt och blött lager snö. Jag som trodde vi Àntligen kunde se fram emot lite vÄr. Tji fick jag!

Snö...Tog sin lilla tid att fÄ bort all snö frÄn bilen
som tyvÀrr inte stod i garaget inatt

Hur som helst, vi kom till slut ner till skolan dĂ€r jag möttes av ett tomt projektrum. Jag nĂ€mnde förkylningar i mitt inlĂ€gg igĂ„r och det Ă€r nĂ„got som plĂ„gar oss ganska mycket. Man Ă€r en en förvĂ„nandsvĂ€rt dĂ„lig programmerare nĂ€r man har huvudvĂ€rk och trasig hals. Min ensamma stund i rummet gav hur som helst utrymme för lite personliga Ă€renden. Har bokat in reparation av bilen pĂ„ fredag, som fĂ„tt för sig att argt pipa och informera mig om ett “Engine fault”.

TÀnkte att jag kunde skriva lite om BTH och skolan i Karlshamn idag, sÄhÀr innan lunchen. BTH Àr en ganska ung högskola (20 Är Àr vÀll ÀndÄ rÀtt lite?) och campus Karlshamn Àr Ànnu yngre. Det var iÄr nio Är sedan BTH expanderade till Karlshamn och pÄ sÄ sÀtt la mer fokus pÄ teknokultur-sektionen. Karlshamn Àr den minsta delen av BTH men vÀxer sÄ det knakar.

Östra PirenBTH i lilla Karlshamn ligger pĂ„
Östra Piren, precis vid havet

Skolan existerar som en del av, och med hjĂ€lp av NetPort, spindeln i nĂ€tet vid Östra Piren. VĂ€ldigt kortfattat kan man beskriva NetPort som en organisation som har poster i en hel drös styrelser, Ă€ger lokaler, arbetar med företag och projekt, med ett klart mĂ„l; att öka tillvĂ€xten i vĂ„r branch hĂ€r i Karlshamn. De har en drös praktiskt mĂ„l ocksĂ„, si och sĂ„ mĂ„nga nya nyinflyttade, si och sĂ„ mĂ„nga nya arbeten, etc.

Etapp 3Just ny byggs Etapp 3 (Etapp 2 stod klart nÀr
jag började för ungefÀr 2,5 Är sedan)

BTH i Karlshamn förvÄnar mÄnga studenter som kommer hit. Det ser inte riktigt ut som en vanlig högskola, och definitivt inte som gymnasielokalerna mÄnga Àr vana vid. Det finns nÄgon förelÀsningssal hÀr och dÀr, men största delarna av skolan bestÄr av lÄnga korridorer fyllda med projektrum. Stryk bilden av stora datorsalar och lÄnga tentor. PÄ BTH i Karlshamn finns inga datorsalar, alla studenter har sin egen laptop. Vi har inte heller nÄgra tentor, arbetet bestÄr av projekt och enskilda reflektioner.

En av mÄnga salar i Etapp 2 SÄ sÄg det ut nÀr jag gick förbi en av
mÄnga salar i Etapp 2 i morse

Mysig hörna under en trappa Skolan Àr fylld med smÄ mysiga krypin
med soffor, gamla orglar, etc.

Nu mÄste jag pysa ivÀg pÄ lunch. Blir en halv pizza och en svÀng runt HSB för att hÀmta ut ett andrahandskontrakt för lÀgenheten jag fÄtt tag pÄ! *lycka*

Avslutar inlĂ€gget med en bild pĂ„ utsikten frĂ„n skolan ute pĂ„ Östra Piren, helt klart nĂ„got att skryta med :)

Utsikt Som bonus fÄr ni Àven siluetten av mitt
vÀnstra pekfinger i toppen av bilden, snyggt!

Leave a Reply