Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Nikke pĂ„ JMW

Nikke pÄ JMW

JMW Talkshow var idag och hÀrliga Nikke Lindqvist var Ärets första gÀst. Ett roligt samtal om personligt varumÀrke, SEO och hur man kan ta kontroll över sina söktrÀffar. Vi kunde gott ha pratat i tvÄ timmar eller mer. Kul ocksÄ att sÄ mÄnga som 64 personer var med i chatten under livesÀndningen. Vi aviserade det första samma dag via vÄra mikrobloggsflöden. Kul att sÄ mÄnga tog en fika och kikade pÄ oss!

Mr Lindqvist och Mr Falkevik

Nikke Lindqvist och Björn Mellstrand

Efter JMW Talkshow var det dags för intervjun som skjutits upp. Studenterna frĂ„n Södertörns Högskola ”plĂ„gade” mig i en timme och frĂ„gade ut mig om bloggar som marknadsföringskanal. De ville gĂ€rna att allt skulle vara mörknadsföring…dvs av ondo.

Mina tankar om hur bloggen Ă€r företagens möjlighet att personifiera, positionera sin kunskap, ge information, skapa en relation, lyssna och ev. erbjuda mervĂ€rde till de som Ă€r intresserade dvs de som kommer till företagets hemsida verkade det bitvis som de inte förstod. De ville bara ha sina svar pĂ„ det som rörde produkter ut till bloggare. Och de ville jag skulle sĂ€ga att det var fult. Alltid. Blev en rolig intervju. Jag tjatade ambassadörsskap. De tjatade manipulering. Törs inte tĂ€nka pĂ„ hur det dĂ€r kommer att lĂ„ta i deras radioprogram som blir deras slutprov….

Mina trevliga, envisa, intervjuare frÄn Södertörns Högskola : )

/Brit Stakston

Tags: , , , ,

Leave a Reply