Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » WebbTV harlortar och på återseende!

WebbTV harlortar och på återseende!

Fredag 10 oktober

09:00

Lämnar Viggo på dagis och hämtar upp teamet för möten i Helsingborg och Malmö.

11:30

På väg hem efter möte med stort företag som stolt visade hur de bestämt sig för att göra allting själv och ”gratis”: gratis software för att bygga sajten, gratis webbTV spelare och streaming genom YouTube, gratis filmer genom anställdas egna produktioner (hm…då är det väl inte så mycket vi kan hjälpa er med då…).

Jag vill verkligen lära mig någonting av detta första(!) negativa mötet i ZenTVs historia men allt jag kan tänka på är ”harlortar”. Ja, alltså alla dessa tusentals korta, halvtaskiga, spontana videoklipp som nu kommer att spridas ut över lika många hemsidor - ”just because we can” – alla dessa filmer påminner mig om harlortar – ligger över allt, trampar man på dem så blir man varken glad eller ledsen, och efter ett tag torkar de och blir ett med jorden utan att ha gjort någon större skillnad i någons liv.

På ZenTV säger vi alltid att vi inte ska lämna några harlortar efter oss (även om det sker gång på gång när vi experimenterar med program på vår egen kanal), utan att vi hellre vill starta ”tv-kanaler på nätet” som sänder kvalitetsprogram med syfte och baktanke.

Jag verkligen beundrar detta företaget för deras strategi. Jag tror att den är väl genomtänkt och säkert alldeles rätt för dem just nu. Men se bara upp så det inte blir för mycket ”geggamojja” under fötterna! (och om så blir fallet så ring oss så rättar vi gärna till misstaget).

12:00

Hinner med lunch med teamet i Malmö. Jag blir alltid lika glad när jag får träffa dem.

15:20

Videochattar med brorsan kring nya visitkort, filmning på måndag och sveda och värk.

17:00

Försöker desperat att avsluta veckan så att jag inte behöver jobba denna helgen. Behöver koppla bort och bara vara.

18:30

Kör tre nio-åringar till disco i scoutstugan. Fan va söta dom är i sina fina skjortor, rufsiga frisyrer och tajta jeans. ”Alltså fatta att discot varar ända till kl nio – det är ju döööö sent”.

23:20

Somnar på min mans mage framför tv. What a week. Va kul (och jobbigt J) det varit att dela den med er! Tack till min absoluta favorit-tidning, InternetWorld, för att jag fick vara en del av er överlägsna, suveräna och super inspirerande redaktion!

Natti! Natti! Miss me!

Leave a Reply