Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Cancerskit

Cancerskit

TvÀra kast. Speed dating. Intensivt. Bra. Intervju om digital PR pÄ vÀgen hem. Livet pulserar pÄ. Sen middag hos min syster. Som varit hos sin lÀkare.

Vi vet nu. Hon har fÄtt veta idag. Att hon aldrig kommer att bli frisk. Cancern har spridit sig. De lömska cellerna delar sig snabbt. Biter sig fast. Allt nu handlar om att föra ett krig och fÄ de dÀr jÀvla cellerna att stanna pÄ andra sidan muren. Inte lÄta dem ta sig över. Det hÀr kriget kommer inte att vinnas enkelt. MotstÄndarna dödas inte. Men de ska fan inte ta sig över muren helt. De ska inte fÄ erövra allt.

StÀnger av. MÄste. Finns inget alternativ.

Hur hanterar man att vakna imorgon med ett sÄnt besked? Att livet aldrig blir mer det man drömt om. Utan man Àr kroniskt sjuk. Dödligt sjuk dessutom.

/Brit Stakston

4 Responses to “Cancerskit”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 a. Says:

  Usch sĂ„ fruktansvĂ€rt hemskt och sorgligt och jĂ€vligt. Cancerskit var ordet. Jag kĂ€nner med dig. Och din syster. Har sett Ă€ckelkrĂ€ftan i ansiktet pĂ„ nĂ€ra hĂ„ll och det…ja vad ska man sĂ€ga. Att vi ska vara rĂ€dda om varandra.
  Kram!

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Joakim Lind Says:

  TrÄkigt att höra Brit. MÄtte de stanna pÄ rÀtt sida muren. BerÀttelsen kÀnns alltför vÀl igen. / Joakim

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 JMW Kommunikation » Blog Archive » BEFRIAD ZON: Sociala medier i döden Says:

  [...] för att dela min glÀdje över det. NÀr vi sen fick veta att cancern var obotlig  valde jag att blogga kort om det i en gÀstblogg för IDG. NÀr jag var pÄ SSWC var jag nog den mest asociala av alla sociala [...]

 4. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Tove Kleiven – en saknad syster « Brit Stakston Says:

  [...] Det var ofattbart och inget vi pratade om. Nya behandlingar och allt handlade nu bara om att hÄlla cancerskiten bortom den mur medicineringen försökte bygga [...]

Leave a Reply