Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Snart en YouTube milstolpe!

Snart en YouTube milstolpe!

GÄrdagens arbetsdag avslutades med att publicera ett debattinlÀgg i vÄrt trefaldigt prisade newsroom pÄ Mynewsdesk, det Àr ocksÄ ett av de allra första i Sverige med den nya newsroomdesignen frÄn Mynewsdesk, go check it out!

För oss Àr bloggarna en viktig komponent, men YouTube fyller ocksÄ en stor funktion. I veckan drog vi statistik pÄ vÄr YouTubekanal och kunde konstatera att vÄra filmer för nÀrvarande betittas ungefÀr 90 minuter per dygn, wow, det Àr imponerande. Och under veckan kommer vi sannolikt att passera ytterligare en milstolpe, 40 000 videoklippsvisningar som sannolikt sammanfaller rÀtt vÀl med vÄra fyra Är pÄ YouTube.

Som du förstÄr har vi inga virala mastodontklipp att stÄta med, fast det Àr vÄr strategi. Det lÄngsiktiga arbetet med varumÀrket och kundnyttan de Àr de tvÄ viktigaste faktorerna. IgÄr kvÀll laddade jag upp tvÄ ytterligare klipp till YouTube, de som jag beskrivit i mina inlÀgg tidigare i veckan.

Vi lÀgger in alla vÄra klipp ihop med vÄra produkter oavsett om det Àr till vÄr webshop för privatpersoner eller om det Àr för företagskunder. Just dessa klipp ligger dÀrför inbÀddade i vÄra produktpresentationer, i detta fall ett GSM-larmpaket, sÄ hÀr blir det nÀr det Àr klart.

MÄnga undrar om det konverterar att ha sÄdan klipp, vi ser ett större genomslag pÄ konsumentmarknaden, men vi har stor nytta Àven i B2B-försÀljning.

Jag anvÀnde mig som tidigare av iSkysoft Video Converter för att ta ned storleken pÄ filmerna innan uppladdning och med den senaste uppdateringen sÄ har programmet ett bra grÀnssnitt för allt frÄn att konvertera till iOS och Android-enheter, till Apple TV och YouTube eller Facebook. Sitter du pÄ mac Àr det gratis att testa! Jag köpte det frÄn början pÄ grund av att min kamera inte fungerade med redigeringsprogrammet FinalCut Pro som jag anvÀnder. Nu anvÀnder jag denna konverterare flitigt och den Àr super!

Alldeles om en liten stund kommer en kund pÄ besök för att hÀmta 3G-routers till nÄgot projekt dÀr det var brÄttom att fÄ maskiner uppkopplade med omvÀrlden och skillnaden mellan industriella 3G routers och konsumentrouters Àr att de industriella ser till att uppkopplingen fungerar hela tiden.

Eftersom min kollega Björn alltjÀmt Àr och Äker skidor fortsÀtter arbetet med att svara pÄ tekniska frÄgor under dagen, en annan brÄttomsak att hantera under dagen Àr ett vÀrmestyrningspaket för SMS som skall hÀmtas av en kund. Jag antar att denna dag kommer att gÄ i ett rasande tempo med mÄnga intressanta uppgifter av vitt skilda slag! Först ut Àr dock att fÄ klart ett inlÀgg i vÄr #Blogg100-utmaning.

Tags: , ,

Leave a Reply