Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Filmmaraton, sju filmer och en teaser pĂ„ en dag

Filmmaraton, sju filmer och en teaser pÄ en dag

Idag har det varit ett verkligt filmrace, pÄ mitt kontor riggade jag upp för filmning av fem GSM-larmpaket och dÄ dessa heter Larmpaket XS upp till XL har vi sedan tidigare valt att illustrera dem med tröjor i olika fÀrg. Det kÀndes dÀrför naturligt att till filmningen skaffa fem olika T-shirts i korresponderande fÀrg. H&M hade fem i hyfsat rÀtt fÀrg, kanon! För att göra konceptet all-out skulle tröjorna kompletteras med storleken i vit text pÄ bröstet. Och eftersom det Àr film sÄ gick det bra med etiketter för laserskrivaren.

SjÀlva filmstudion bestÄr av tvÄ belysningar frÄn sidorna, en lampa bakom mig pÄ golvet och en i korridoren. TvÄ kameror framifrÄn med olika vinkel stÄr för videoupptagningen och det Àr rena konsumentkameror vi anvÀnder. Ljudet tar jag upp med en separat ljudinspelare, en Zoom H1, och sen klipper jag ihop det hela i datorn. Gör ni detta sjÀlva, tÀnk pÄ att ljudet Àr 10 gÄnger viktigare Àn filmen, ett gammalt djungelordsprÄk. Det svÄraste med att filma sig sjÀlv Àr att se hur det blir, en separat LCD-skÀrm ansluten till en av kamerorna ger mig en bra kontroll över lÀget hela tiden.

Ytterligare en fjÀrrstyrning för SMS och en instruktionsfilm om GSM-modem hann jag med, förhoppningsvis blir en film fÀrdigklippt under veckan sÄ ni kan se hur det blir. I morgon rÀknar jag med att vÄr YouTubekanal nÄtt en milstolpe, jag tÀnker fördjupa mig i det litet mer i morgon!

Ett kul resultat av B2B och Sociala medier tog jag del av idag. Tidigare under Äret har jag svarat pÄ Nauta Consultings frÄgor om B2B och sociala medier, och idag fick jag ta del av det fÀrdiga resultatet i form av en presentation som heter Sociala Medier B2B och hölls för Sveriges Annonsörer idag dÀr Induo medverkar som ett exempel. Nu Àr detta arbetspass snart slut, ÄterstÄr att stÀda undan i filmstudion. I morgon skall jag ta och komplettera med nÄgra filmsekvenser pÄ bara produkterna.

Tags: , ,

Leave a Reply