Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Dagen blev inte som planerat men så är det ibland…

Dagen blev inte som planerat men så är det ibland…

Även ett ambitiöst planerat schema kan spricka ibland. Nu var det först och främst många samtal via växeln som gjorde att dagen blev annat än tänkt.

En annan oplanerad sak var att jag fick rycka in med uppladdning av årets första nummer av tidningen SKEF News. Eftersom jag ansvarar för branschföreningen SKEFs websida laddades bland annat senaste numret av SKEF News upp och en del nyheter schemalades för publicering. Tidningen blir bara bättre och bättre tycker jag, du kan ju bläddra här om du vill, slår ett slag för att den är gratis att prenumerera på. Om du är i branschen eller använder trådlös kommunikation i ditt arbete är det intressant lösning.

Mission junkmail

Har under dagen fortsatt min mission att avanmäla från svenska nyhetsbrev som jag inte anmält mig till men som ändå landar i min mailbox. Dagens skörd: fyra onödiga mail, inklusive reklam om påskägg. Varför köper man mailadresser och spamar ned sitt varumärke med direktreklam undrar jag? Skriv jättegärna en kommentar om du är för denna typ av e-postreklam, jag begriper mig inte på det.

Fick idag också en ny typ av spam, en pressrelease som landade i min mailbox utan någon förklaring, hoppas att inte pressansvariga ser pressreleaser som en förlängning av ovanstående spammail, det skulle urholka pressreleasens betydelse.

Webben
En sak jag hann med var att få klart instruktioner om hur man kopplar reläer till våra SMS-styrningar. Har under våren lagt mycket energi på att göra komigånginstruktioner i webformat för våra produkter, målet är att mycket skall kunna lösas utan att gå omvägen via en pdf.

Vi landade också nya etiketter till våra egenbrandade GSM-modem, Indunium, de har dragit ut på tiden, skönt att de är här, särskilt med tanke på morgondagens inplanerade filmning av dessa. Hur de blev kan du se på Induos Instagram, den första bilden ligger där. Och…kamerorna är laddade för morgondagens filmning! Dagen blev inte som planerat men så är det ibland.

Tags: , , ,

Leave a Reply