Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » 100 000 tweets

100 000 tweets

Snart Àr arbetsveckan slut och med det, mitt bloggande hÀr för Internetworld. Jag tycker vi ska fira det med att avfyra min 100 000:e tweet. Nej, jag har inte skrivit fel. 100 000 tweets. Och det Àr ingenting att skryta om, snarare borde man blir rÀdd. Hur sjutton har man tid? KÀnns som ett ypperligt tillfÀlle att förklara vad Twitter betyder för mig, vad jag fÄtt ut av det och varför det Àr min följeslagare varje dag.

FörestÀll dig en 80-talist frÄn Eskilstuna som sitter pÄ ett teknikföretag i Stockholm och arbetar med digital marknadsföring. Han slits mellan att optimera webb och driva kampanjer till att skriva produktbroschyrer och hjÀlpa till att skicka ivÀg leveranser. Det Àr webben som Àr kÀrleken. Intresset.

Den hÀr killen hittade Twitter nÀr han bodde i Florida. Det var ett ypperligt sÀtt att följa NFL och framförallt twittra med spelarna. Twitter fick följa med hem till Sverige och fick ett nytt mÄl. NÀtverka.

Jag sÀger inte att min tidigare arbetsgivare var trÄkig, utan att det var bristen pÄ utmaningar som fick mig att titta pÄ alternativ. Med Twitter sÄ började jag prata med mÀnniskor i Stockholm. Digitala mÀnniskor. MÀnniskor som hade den typen av anstÀllning som jag sjÀlv ville ha. Och det Àr nÀr man minst anar nÄgonting som det hÀnder.

Jag twittrade om en reklamkampanj dÀr jag tog varumÀrket bakom kampanjen i försvar. Det hÀr sÄg min nuvarande chef Christofer och började titta lite nÀrmare pÄ vem personen bakom twitterkontot var. Det ledde till en lunch, provanstÀllning och nu sitter jag hÀr pÄ Search Integration och har det otroligt kul och utmanande varje dag.

Förutom nytt jobb sÄ har Twitter gett mig flickvÀn, gratis Internetuppkoppling för resten av livet, biljetter till evenemang, massor av nya vÀnner, kunder till min arbetsgivare, ett gÀng freebies och framförallt helt galet mycket nya kunskap.

Och hur anvÀnder jag Twitter i mitt arbete? Förutom att alla kollegorna finns pÄ Twitter sÄ finns Àven mÄnga av vÄra kunder dÀr. Jag anvÀnder det till att hÄlla kontakt med vÀnner, sprida information och nÀtverka med nya intressanta personer.

Ses vi dÀr?

Tags: , ,

3 Responses to “100 000 tweets”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Emanuel Says:

    fint!

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 BerĂ€ttar om varför jag twittrar hos Internetworld http://… | Per Says:

    [...] om varför jag twittrar hos Internetworld http://www.loggenbloggen.se/?p=6307 och "firar" samtidigt min 100 000:e tweet genom att tweeta ut [...]

  3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 PerP Says:

    Tack Emanuel. Det var en rejÀl utmaning att försöka skriva varje dag. Kudos till er som lyckas skriva flera gÄnger om dagen.

Leave a Reply