Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Tisdagströtta Tussilagodrömmar

Tisdagströtta Tussilagodrömmar

Ensam på kontoret nu. Många mail kvar att gå igenom. Sonen spelar brädspel någon timme till. Lika bra att jobba på.

Men ännu en kort natt och tidig morgon tar ut sin rätt just nu. I skrivande stund håller jag nästan på att somna. Ögonen går i kors.

Men jag tar mitt kattbloggande på stort allvar. Jo, vi hittade faktiskt med lätthet till Saltå Kvarn och tog en kik på Saltå Kvarn…

Kik ärta

…. nej det är inte Lord Fredruk som spökskrivit denna post och infogat Göteborgsskämt. Det är ren dalhumor det där och bildkompositionen.

Oj jag blir lika glad varje gång jag träffar Johan Ununger. Vi diskuterade affärsutveckling, sociala medier och … livet. I stort och smått. Johan gestaltar så mycket livsglädje, har så kloka visioner och bara… är människa.

När vi kom fick vi kaffe och ljuvligt Saltå Kvarn Fruktbröd. Samtalet kretsade inledningsvis mycket runt Niclas take om hur “the creative revolution” nu ersatts av “the conversation revolution” och vi resonerade vidare om konversationsmarknadsföring. Sedan hade vi genomgång av Saltåbloggen och pratade om arbetet hittills, var de vill framöver, vad det finns för nya tjänster som kan vara intressant för dem och hur man kan gå vidare med kärleken till varumärket och annat de gör t.ex. Min Müsli.

Intensivt lunchprat - biologen och teologen funderar över meningen …

Utanför fiket

På väg hem lite senare lyste solen över den här bäcken, vackert, nästan så Tussilagokänslan infann sig.

Vi ses igen i början av april för att realisera det vi pratat om idag. Då kommer det vara vår, i all fall finnas Tussilago…kanske. Kan kännas lite upplyftande när det är så råkallt som det är idag.

Nehej mail och RSS-dags. Vad har hänt i omvärlden idag då?

/Brit Stakston

Tags: , , ,

2 Responses to “Tisdagströtta Tussilagodrömmar”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 lord Fredruk Says:

    Vilket slag under bältet. Mycket kan man anklaga mig för, men särkilt jöttebossk är jag väl ändå inte?

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 deeped Says:

    *flinar* Nä, du är ju mer norrländsk :)

Leave a Reply