Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Veckan som gĂ„tt

Veckan som gÄtt

Som vanligt har veckan gÄtt i ett rasande tempo och helgen stÄr för dörren!

Roligast den hÀr veckan har varit de intervjuer jag gjort med personer inom en rad olika omrÄden, sÄ som e-handlare, logistikexperter och webb-entreprenörer. Att fÄ ta del av kunskap och spÀnnande idéer frÄn drivna mÀnniskor smittar av sig och jag kÀnner att mitt eget driv blir bÀttre av andras engagemang.

SĂ€mst den hĂ€r veckan? Allt hat. Är det sĂ„ svĂ„rt att vara glad och trevlig? Det tror jag inte och jag Ă€r sĂ€ker pĂ„ att hatarna Ă€r en minoritet som fĂ„r alldeles för mycket utrymme. Vi som hĂ„ller en positiv ton Ă€r ju otroligt mĂ„nga fler, det Ă€r dags att vi tar mer plats.

BÀsta slösurfsresultat: Googles nya kontor i Tel Aviv Àr verkligen helt galet. Leder en inspirerande miljö till kreativitet? En snabbtitt pÄ Googles ekonomiska resultat pekar pÄ att sÄ Àr fallet.

KlÀ hela kontorsinredningen i grÀs? Tja varför inte?

I helgen blir det nog en hel del soffsittande, tÀnkte ta mig an de tvÄ tv-serierna Allt faller och Girls. Lite sist pÄ bollen i sammanhanget, tack och lov för play-tjÀnster!

Mer om den digitala veckan kan ni hitta pÄ Digitala AffÀrer dÀr min eminenta kollega Ada skriver.

Trevlig helg allesammans!

Leave a Reply