Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Hur anvĂ€nder du sociala medier?

Hur anvÀnder du sociala medier?

H&M har hamnat i blĂ„svĂ€der efter gĂ„rdagens Uppdrag granskning om hat och krĂ€nkningar pĂ„ nĂ€tet. I en mĂ„nad lĂ„g ungefĂ€r 1 000 krĂ€nkande kommentarer riktade mot Julia som gjort ett inlĂ€gg pĂ„ H&Ms Facebook-sida. EN MÅNAD!

Detta fÄr mig att fundera kring hur företag anvÀnder de sociala plattformar som finns i dag, Àr de nÀrvarande dÀr bara för att alla andra ocksÄ Àr det, eller finns det ett tydligt syfte och strategi? Svaret skiljer sig förstÄs beroende pÄ vilket företag det handlar om, men att ett av H&Ms storlek inte verkar ha en tydlig sociala medier-strategi Àr förvÄnansvÀrt.

NÄgra som jag tycker generellt sett Àr vÀldigt duktiga pÄ att anvÀnda sociala medier pÄ ett bra sÀtt Àr startups och e-handlare. Kanske Àr det för att de av naturliga skÀl har en större vana av nÀtet Àn sina mer traditionella motparter, och inte sÀllan mindre kapital att spendera pÄ reklam i traditionella medier. Oavsett sÄ finns det mÄnga entreprenörer dÀr ute som Àr vÀldigt duktiga pÄ viral marknadsföring och att föra en dialog med sina kunder. Det finns mycket lÀrdom att hÀmta!

Är det nödvĂ€ndigt att synas överallt? Bildcredd: Selfmade.nu

Det var dagens reflektion!

I övrigt har torsdagen varit en rĂ€tt behaglig sĂ„dan. Skrivkramp har besegrats, nĂ€rmande deadlines kĂ€nns behagliga och svĂ„r-bokade intervjuer har Ă€ntligen bokats in. Hur klyschigt det Ă€n mĂ„ lĂ„ta sĂ„ Ă€r “det löser sig alltid” bĂ€sta instĂ€llningen, det gĂ€ller bara att bita ihop och köra pĂ„ Ă€ven nĂ€r det gĂ„r emot!

IkvĂ€ll ska jag kolla pĂ„ sport-dokumentĂ€ren King’s ransom som handlar hur Los Angeles Kings köp av Wayne Gretzky pĂ„verkade hela ligan. Intressant koppling mellan marknadsföring, ekonomi och sport, tror den kan vara sevĂ€rd!

Tags: , ,

Leave a Reply