Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Sunday, bloody Sunday


Sunday, bloody Sunday


Söndagar Àr en perfekt dag att ta igen sig pÄ och fÄ ordning inför arbetsveckan som stunder, denna söndag Àr inget undantag.

Var pĂ„ Caina igĂ„r som ligger vid Norrmalmstorg, köket har öppet 23:00 och det gjorde valet lĂ€tt för oss – en smarrig polpetto med linguine satt som ett smĂ€ck.

Söndagen har försvunnit lika fort som den hĂ€r arbetsveckan, klockan nĂ€rmar sig 21:00 och jag har suttit och jobbat av lite inför morgondagen, mest svarat pĂ„ mail och gĂ„tt igenom abonnemangsbetalningar med en partner som PayPal stödjer. Är lite förvĂ„nad att inte fler kunder anvĂ€nder det nĂ€r de sĂ€ljer varor pĂ„ nĂ€tet, abonnemangspaket brukar vara en lönsam intĂ€ktsmodell för de flesta och garanterar sĂ€lj framĂ„t i tiden.

GÀllande mobilstatistik sÄ kommer det hÀr lite fakta,

·         Mobila internetanvÀndare vÀxer dubbelt sÄ fort som anvÀndare som anvÀnder internet via desktop, mobila internetanvÀndandet sÀgs gÄ om internetanvÀndandet via datorer 2013

·         PayPal berÀknar att omsÀtta 10 Miljarder US Dollar via mobila enheter 2012, upp frÄn 750 miljoner US Dollar 2010

·         Det finns nu fler mobiltelefoner Àn det finns invÄnare pÄ vÄr planet

·         Endast 4,2 Miljarder invÄnare i vÀrlden Àger en tandborste

·         Mobila sökningar leder till aktivering inom en timme efter sökningen i över 70% av fallen

·         Genomsnittlig responstid för ett email, 90 minuter. Genomsnittlig responstid pÄ ett sms, 90 sekunder

·         Det finns fler mobiltelefoner Àn tv-apparater i vÀrlden

Med all denna fakta som backar upp det vi redan vet sĂ„ Ă€r det hög tid att agera och följa med pĂ„ tĂ„get, mobilt Ă€r ingen ”fluga” utan det Ă€r en stor del av vĂ„r vardag och vill ni hĂ€nga med sĂ„ Ă€r ni ytterst vĂ€lkomna att ta kontakt med mig via Linkedin eller komma och trĂ€ffa mig pĂ„ eventet pĂ„ WTC i Stockholm den 27:e November.

Ha en fortsatt underbar söndag och tack för att ni tog del av min vecka denna gÄng,

Jussi Koskinen

2 Responses to “Sunday, bloody Sunday
”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Stefan Says:

  Har du information om antalet surfplattor? Och rÀknar du in det i mobilt InternetanvÀndande?

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 JK Says:

  Hej,

  Fick en blÀngare först nu pÄ mailen gÀllande kommentaren sÄ ber om ursÀkt för sent svar.

  TyvÀrr inte angÄende antalet surfplattor. Och ja, det rÀknas in i mobilt internetanvÀndande.

  Mvh

  Jussi

Leave a Reply