Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » One night in Borås makes a hard man crumble….

One night in Borås makes a hard man crumble….

Kom hem i ett stycke efter flyget och tog mig en tupplur när jag kom hem för att samla krafter inför fredagens sista spurt i jobbsyfte.

Vaknade till vid 17-tiden ännu tröttare än innan min power nap och lyckades med nöd och näppe släcka några bränder via mail och därefter fastnade jag i horisontalläge i soffan resten av kvällen.

Lite synd var det att missa festen som Spotify & Creandum sponsrade på fredagskvällen men man kan inte hinna med allt tyvärr.

Lördagen började med en sovmorgon och därefter en långfrukost där jag gick igenom alla nyheter jag missat det senaste dygnet. Den stora nyheten är väl SAS och turerna kring det, det kändes igår som att flyget hade kunnat bli inställt och att man hade fått ta sig hem med tåg istället.

Mina lördagar brukar vara ganska lugna om inte det är någon speciell DJ som är i stan, försöker mest sova ikapp från veckan som varit och träna så mycket som möjligt. Denna lördag var inget undantag och jag lyckades få ett riktigt bra pass på Sats Stureplan.

Åt därefter en alltför tidig middag så nu tänkte vi mötas upp ett gäng nere på stan och jag sitter och sonderar terrängen efter en vettig krog som serverar god mat sent i Stockholm. Ingen i gänget lyckas komma fram till nåt mer än Sturehof eller Cadierbaren – inte kan det väl vara så svårt att hitta en restaurang i city med god och nyttig mat som har köket öppet efter 23:00?

Imorgon blir det min sista dag som jag skriver på denna blogg för i år, då återkommer jag med mobilstatistiken samt en liten avslutning på arbetsveckan då jag ska bränna av lite uppgifter som jag inte vill starta veckan med som hänger kvar.

Hoppas att ni får en underbar lördagkväll så hörs vi imorgon…

Leave a Reply