Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Tidig tisdagsmorgon

Tidig tisdagsmorgon

Äventyr 1. Det Ă€r tidig tisdagsmorgon och dags att Ă„ka till SVT med Niclas Strandh som ska vara med i Gomorron Sverige. MedietrĂ€ning i arla morgonstund…nej jag tror han klarar det galant. Ska snacka om TPB som fenomen och det som sker pĂ„ Internet runt rĂ€ttegĂ„ngen. Kul att se Niclas sminkad resten av dagen ; )

Äventyr 2. Vi ska sen Ă„ka vidare till JĂ€rna och dagens möte pĂ„ SaltĂ„ Kvarn. En dalmas pĂ„ StockholmsvĂ€gar som sjĂ€lv uttryckt oro för detta faktum. Körkortslösa Brit Stakston fĂ„r vara kartlĂ€sare…hittar jag ens? Jag och Björn Mellstrand försökte, tillsammans, ta körkort för 16 Ă„r sen - herregud (!) - slutade med att ingen av oss tog det. Björn var livsfarlig - bilen skenade nĂ€r han Ă„kte. Jag var duktig pĂ„ att köra bilen - enligt Sune vĂ„r bilskolelĂ€rare - men fattade inte frĂ„gorna. Min hjĂ€rna kunde inte ta in frĂ„gorna: “Vad Ă€r ett fordon?” och sĂ„nt. Ni vet nĂ€r man bara inte kan ta in mer information. Jag kunde inte lĂ€ra mig allt det dĂ€r utantill. Idag refererar vi till vĂ„r gemensamma körkortslöshet som ett miljömĂ€ssigt beslut.

Wish us luck. Time to go. Klockan 7.43 Àr det sÀndning. Bilresan startar efter det.

/Brit Stakston

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Tidig tisdagsmorgon”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Deepedition » SVT, SaltÄ, SJ Says:

    [...] SaltÄ, SJ Posted by deeped in deep.media, deep.state Imorse var jag pÄ TV. SÄ hÀr sÄg det ut i sminket. Se intervjun hÀr. Sen har jag och Brit Stakston [...]

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Loggenbloggen » Blog Archive » Tisdagströtta Tussilagodrömmar Says:

    [...] jag tar mitt kattbloggande pÄ stort allvar. Jo, vi hittade faktiskt med lÀtthet till SaltÄ Kvarn och tog en kik pÄ SaltÄ [...]

Leave a Reply