Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » DAGEN D – DISTANSHANDELSDAGEN I BORÅS!

DAGEN D – DISTANSHANDELSDAGEN I BORÅS!

Innan ni läser vidare - KUNG ZLATAN LEVERAR! VILKET MÅL IGÅR!

Hälsningar från Åhaga i Borås där Distanshandelsdagen utspelar sig medans jag skriver, kom hit vid halv tio tiden och det har varit fullt med folk sen start. Den roliga skillnaden från förra året är att mässan har blivit större och det har tillkommit en hel del nya företag som är med.

Vi gav ut priset för bästa mobilsajt till Stadium för en timme sedan, vi överräckte en enorm check med 117.000.000+ användare på. Se bilden så ser ni hur kul det såg ut när Stadium stod bredvid checken.

Vinnaren Stadium bredvid det gigantiska m-priset

Vinnaren Stadium bredvid det gigantiska m-priset


Prisutdelarna från PayPal

Prisutdelarna från PayPal

Då vi leder den mobila utvecklingen i världen och även gjort det sen 2006 så ser vi nu att det börjar komma fram några svenska aktörer som tar till sig all information som finns därute och börjar sälja via mobila enheter på allvar. Det kommer inte ta många år innan över 50% av all e-handel går via mobilen.

Idag gick flygbolaget Volotea.com live med PayPal och det spanska teamet sände ut ett Live-to-Site email som vi kallar det internt där man presenterar bolaget samt hur det ser ut när man använder PayPal på sidan.

Det coolaste med detta var att vår VD i USA svarade och sa att han hade kollat på en biljett till Bordeaux till Ibiza, känns helt fantastiskt att arbeta på ett företag där VD’n t om är en så öppen människa som åker till min favoritplats på jorden, Ibiza, för att ta semester med sin familj och koppla av bland likasinnade människor.

Jag återkommer senare med mer info om Distanshandelsdagen och vad som sker, stay tuned!

Tags: , , , ,

Leave a Reply