Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Hej kreativitet!

Hej kreativitet!

Arbetet med Business Hack och vÄra 38 webbsshoppar fortskrider. De senaste dagarna har vi haft nöjet arbeta med Ryan Foster, som stöttat oss i kodandet, utvecklat vÄra koncept och agerat bollplank för idéer. Thank you Ryan!

Ideéer, koncept, feedback. Ja, Post it-lappen Àr Hyperstudentens bÀste vÀn! Hur arbetar ni med att generera idéer? Tar gÀrna dela av era tips och rÄd. Sharing is caring!

Idag: Process Follow-ups. Visserligen Àr Business Hack-projektet Àr individuellt, men vi har Àven tilldelats en support group dÀr vi kan vÀnda oss till varandra för att inspireras, fÄ feedback eller hjÀlp om vi kört fast.

Idag ska vi alltsÄ följa upp arbetet med vÄr support group, dÀr vi tillsammans med en facilitator diskuterar vad som gÄtt bra, vad vi hade kunnat göra annorlunda, svÄrigheter vi stött pÄ för oss som grupp, sin egen roll sÄvÀl som gruppen i helhet. Detta tror jag Àr en av de unika sakerna med Hyper Island. Att fÄ tiden till att stanna upp, kÀnna och reflektera. SÄ viktigt.

SÄ, vi vill alltsÄ inte bara vara en del i att skapa det senaste inom e-handel och business, vi vill ocksÄ bli mer medvetna om oss sjÀlva och, at the end of the day, lite bÀttre medmÀnniskor.

2012-11-06. The (E)venture.
It’s on.

Hörs!

Tags: , ,

Leave a Reply