Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Coding and Cupcakes

Coding and Cupcakes

Veckan inleddes i gÄr med kodning pÄ schemat. 9.00-16.00 What is code? And what can we do with it? Ytterst intressanta frÄgor för oss inom e-handel. Till vÄr hjÀlp fanns Siavash Ghorbani, en av killarna bakom Tictail, som tÄlmodigt och guidade oss genom tags, links och paragraphs i HTML-kodens kryptiska vÀrld.

Jag blev faktiskt nÄgot förvÄnad nÀr jag kom pÄ mig sjÀlv att tycka att det var riktigt roligt. Kanske för att mina tidigare möten med kod varit av mer frustrationsartad karaktÀr. Jag mot koden. TÄlamod vs. </%!!&%/(!>

Jag inser att jag knappt skrapat pÄ ytan - men ÀndÄ. För igÄr var jag och koden pÄ samma sida.

Att kodning och lekfullhet Àr tvÄ begrepp som med fördel kan anvÀndas i samma mening Àr för mig en key insight och nÄgot jag tar med mig frÄn gÄrdagens möte med Siavash. Tack!

MÄndagens lÀrdomar:
Kodning Àr kul. SÄdan precision. SÄdant hantverk. Djupt imponerad av alla developers dÀr ute.

MÄndagens höjdpunkt: Kvalitetsfika med Minicupcakes av alla dess slag frÄn Cupcake Sthlm. Tack Michael!

Idag: Tictail Code Academy feat. Ryan Foster. Stay tuned.

2012-11-06.
Save the date.

Tags: , ,

2 Responses to “Coding and Cupcakes”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Daniel Brahneborg Says:

    Hej,

    VÀnligen sluta skicka webpings till rssping.se. Det Àr inte en pingserver. LÀs mer pÄ den sajten om ni vill anvÀnda den för att pinga inlÀgg.

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 josefinethomasson Says:

    Hej Daniel, ska kolla över detta. Ha det gott!

Leave a Reply