Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » En rookies bekĂ€nnelser..

En rookies bekÀnnelser..

Hej!

DĂ„ var det dags att inta Loggenbloggen. Kul! Josefine heter jag som fĂ„tt Ă€ran att representera eCommerce Business ‘13 frĂ„n Hyper Island och ska under denna vecka inte bara ge er inblick i en e-handelsstudents vardag men ocksĂ„ bjuda pĂ„ de senaste bransch-snackisarna.

Men först, lite kort om mig:
Josefine Thomasson

Är: retail-intresserad e-handelsstudent med en förkĂ€rlek till italienskt

Gör: studerar eCommerce Business pÄ Hyper Island i Stockholm samt arbetar deltid som webmaster pÄ Polarn O. Pyret

Ålder: 24

Bor: Stockholm

Är i sammanhanget bloggdebutant. Men Ă€r det nĂ„gonting jag lĂ€rt mig pĂ„ Hyper Island Ă€r det vikten av att kliva utanför sin comfort zone - sĂ„ here we go!

Hur jag hamnade hÀr:
Efter tre Ärs ekonomi- och marknadsföringsstudier fick jag chansen att Äka till USA för ett 12 mÄnaders internship. DÀr fick jag för första gÄngen arbeta hands on med webb och onlinemarknadsföring av trÀskor. Efter ett intensivt och fantastiskt roligt Är stod det klart att det var inom e-handel och mode jag ville fortsÀtta min karriÀr. Jag fick upp ögonen för Hyper Island och kÀnde direkt att det var rÀtt vÀg för mig att gÄ. Varför? Det Àr vad denna veckas bloggande kommer att förtÀlja.

Vilka Àr dÄ vi som lÀser eCommerce Business pÄ Hyper? Med vÄra skilda bakgrunder, blandade erfarenheter och olika nationaliteter Àr det till en början inte helt lÀtt att se vad som fört oss samman. Men egentligen Àr det ganska enkelt. Vi vill inte bara lÀsa oss till det senaste inom webb, e-handel och business - vi vill vara en del i att skapa det!

6:e november.
Save the date. Mer info inom kort.

Vi hörs!

Tags: , ,

2 Responses to “En rookies bekĂ€nnelser..”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Jonas Lejon Says:

    Ska bli kul att följa din vecka Josefine!

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 josefinethomasson Says:

    Roligt! Hoppas att du finner lÀsningen intressant

Leave a Reply