Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Är din webb lönsam?

Är din webb lönsam?

Sen årsskiftet jobbar Onesys med en modell i våra leveranser där vi utgår från parametrarna Varumärke, Affär och Lönsamhet för att skapa framgångsrika lösningar för varje enskild kund. Webbplatsen ska inte bara spegla kundens varumärke, utan även bidra till fler affärer och, framför allt, en högre lönsamhet.

Att webbplatsen ska spegla ett företags eller organisations varumärke, värderingar och övriga kommunikation borde vara en självklarhet, men dessvärre är det långt ifrån alltid som detta sker. Om en potentiell kund inte känner igen sig i varumärket vid ett besök på webbplatsen kan det dels bidra till en splittrad bild av varumärket, men även till att kunden känner tvekan inför att genomföra en affär.

Webbplatsen ska även vara optimerad för att skapa så många affärer som möjligt för företaget. Det är lätt hänt att besökarna tappar bort sig på vägen på webbplatsen, och tappar intresset innan en affär genomförs. Därför är det viktigt att webbplatsen är uppbyggd på ett sådant sätt som säkerställer att så hög andel som möjligt av besökarna faktiskt gör det som webbplatsens beställare efterfrågar. För e-handelsföretag kan det handla om att köpa en produkt i deras web-shop, för en hustillverkare att beställa deras nya katalog, för ett konsultföretag att via webbplatsen boka ett gratis kundbesök etc.

Slutligen ska webbplatsen självklart både vara lönsam i sig och även bidra till företagets totala lönsamhet. Lyckas man med att få besökarna att känna igen sig i varumärket och att konvertera så många som möjligt från besökare till köpare är man en god bit på väg. Men det handlar även om att konstruera webbplatsen på ett sådant sätt att det sparar tid och pengar åt beställaren.

På Onesys jobbar vi, oavsett uppdragsgivare och om vi jobbar med intranät, utifrån den här modellen. Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Affärschef

Johan Linge
johan.linge@onesys.se
0733 - 99 98 00

Tags: , ,

Leave a Reply