Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » En arbetsvecka med Brit Stakston, JMW

En arbetsvecka med Brit Stakston, JMW

TĂ€nkte att det kunde vara kul att prova pĂ„ att blogga lite utanför mina vanliga ramar pĂ„ JMW dĂ€r jag skriver om sociala medier. Att berĂ€tta om en hel arbetsvecka lĂ€r dessutom utmana oss alla pĂ„ byrĂ„n vad gĂ€ller transparens ytterligare nĂ„gra steg…har redan fĂ„tt de första frĂ„gorna sagda med oro i rösten “har du bloggat om xx?”. Klart jag inte har ;)

Jag har en ganska lugn vecka framför mig med mÄnga möten. Mindre förelÀsningar Àn jag vanligtvis har. Vi fÄr hoppas det dyker upp lite ovÀntade saker ocksÄ under veckan.

Åt lunch med Martin Lindvall pĂ„ Prime förra veckan, han tyckte mitt Twittrande ibland var vĂ€l klĂ€mkĂ€ckt och att jag satte mig sjĂ€lv pĂ„ piedestal nĂ€r det twittras om “briljanta idĂ©er” och sĂ„. Meh…jag Ă€r ju ganska klĂ€mkĂ€ck och levnadsglad!

Jag Ă€r lycklig nĂ€r jag fĂ„r en massa “smarta” idĂ©er. Det betyder ju dock inte att jag tycker mig vara bĂ€ttre Ă€n nĂ„gon annan eller inte tror att alla andra ocksĂ„ fĂ„r massor av smarta idĂ©er titt som tĂ€tt…jag förutsĂ€tter det till och med. Vi alla flödar ju av idĂ©er och tankar. Inga av mina idĂ©er Ă€r födda i min kammare, i ensamhet. IdĂ©er baserar sig pĂ„ ett stĂ€ndigt lĂ€ggande av pusselbitar. Allt utvecklas och skapas i samtalen med mĂ€nniskor jag möter. NĂ€tverkande Ă€r otroligt viktigt för mig. Jag Ă€r som ett lackmusspapper. Suger upp. Jagar impulser. Försöker se mönster och trender. Försöker tĂ€nka nytt. Försöker lĂ€ra mig. Försöker tĂ€nka om. Vill lyssna.

Generellt tycker jag livet Ă€r en ganska otrolig resa. Ett stort ansvar. Att göra nĂ„got bra. Med mina mĂ„tt mĂ€tt. Och nĂ€r jag skriver att jag har kommit pĂ„ nĂ„got eller Ă€r sĂ„dĂ€r extra “dryg” över hur kul det Ă€r pĂ„ jobbet handlar det inte om att jag vill skryta. Det Ă€r som nĂ€r man Ă€r kĂ€r. Man vill skrika och berĂ€tta för hela vĂ€rlden hur mycket man tycker om den personen. Jag tycker precis sĂ„dĂ€r om livet. Samma kĂ€rlek.

Sen har jag sjĂ€lvklart dagar dĂ„ jag tycker att jag Ă€r fullstĂ€ndigt vĂ€rdelös, inte har nĂ„got att bidra med och funderar över meningen med allt. Det brukar jag dock bespara mina sociala nĂ€tverk pĂ„ Jaiku, Twitter, Bloggy eller JMWs blogg. Det hanterar jag hellre i samrĂ„d med mina nĂ€ra vĂ€nner, busar med sonen eller kör ett hĂ„rt spinningpass under devisen “motion breaks emotions”.

Ska försöka dela med mig av min glĂ€dje den hĂ€r veckan och ge inblick i en kommunikationskonsults vardag…yeah right det lĂ€t ju oerhört lockande…men well vi fĂ„r se.

StÀll gÀrna frÄgor för att ge mig lite idéer om vad jag ska skriva om under veckan. Det vore skoj!

/Brit Stakston

KORT OM MIG:

Är: Mamma. Viktigast av allt. Även kvinna, kommunikationskonsult och strateg för sociala medier pĂ„ JMW men Ă€r framför allt … ute pĂ„ en livsresa.

Gör: Mycket och roligt. Vill göra revolution pÄ mÄnga olika sÀtt.

Som strateg för sociala medier pÄ JMW bestÄr mitt arbete av kundmöten/sociala mediestrategier varvat med förelÀsningar om sociala medier eller workshops i bloggande. Att förelÀsa Àr nÄgot av det roligaste och viktigaste i mitt arbete. Dialogen och svaren till alla de frÄgor och funderingar vi fÄr frÄn Ähörarna Àr det som bygger kunskapen vidare.

Ålder: 47 Ă„r.

Familj: 13-Ă„rig son och en galen katt.

Bor: I lÀgenhet i Stockholm

KORT OM JMW

Gör: JMW Àr en kommunikationsbyrÄ vars verksamhet kretsar runt de tre naven sociala medier, traditionell pr och kreativitet.

AnstÀllda: 12.

Kontor i: Stockholm.

OmsÀttning:13 mkr 2007.

Vinst: 980 000 kr 2007.

/Brit Stakston

Tags: , ,

Leave a Reply