Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Otursdag med intressanta möten snart till ända

Otursdag med intressanta möten snart till ända

Jag är inte särskilt vidskeplig av mig, men det känns ändå lite extra skönt att vara på plats i Stockholm just idag, fredag den 13e, istället för att vara ute och resa, vilket jag är rätt ofta i mitt jobb. Annars är en av de många fördelarna med PayPal just vår internationella räckvidd. Det är roligt och omväxlade att jobba med olika marknader och dessutom väldigt spännande att hjälpa entreprenörer och mindre företag att nå ut internationellt via e-handel.

I eftermiddags hade jag en avstämning med min kollega, tillika säljschef i Skandinavien, Daniel Aronowitsch, där han berättade om sina möten i Paris med Zong i veckan. Zong ingår i PayPal-gruppen sedan sommaren 2011 och gör det möjligt att betala på nätet genom att knappa in sitt mobilnummer.

Det ska bli spännande att se åt vilket eller vilka håll användandet av mobiltelefoner utvecklas. Kommer vi handla i mobilen via en mobilanpassad hemsida eller betala med mobilen på en ”vanlig” sajt?

Man kan också fråga sig om det är det värt att skapa nya svenska sedlar och mynt, nu - senast var för tjugofem år sedan!

Vill ni ha statistik om mobilanvändande – kolla http://www.ourmobileplanet.com/

Det har varit en rolig och omväxlande vecka, särskilt glad är jag över att ha fått möjlighet att dela med mig av mina tankar och vad vi gör på PayPal här på Loggenbloggen. Fortsätt gärna diskussionen med mig och mina kollegor på twitter: @PayPalNordics.

Nu ska jag gå på afterwork med min man och några vänner, och imorgon blir det nog en promenad i snön! Hoppas ni får en riktigt skön helg!

/ Catrine

Leave a Reply