Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Socialt, Smart och SĂ€kert!

Socialt, Smart och SĂ€kert!

Idag har varit en helgalen dag dĂ€r jag hann med ungefĂ€r hĂ€lften av allt jag hade planerat att göra. Det betyder att kvĂ€llen kommer att tillbringas framför datorn. What’s new, Ă„ andra sidan…

Som alla andra siter som bygger pÄ mÀnniskor och anvÀndare har vi haft lite spam-problem inne pÄ Jagodu.com idag, vilket vi har satt in extra resurser för att ordna. HÀr handlar det dels om att teknisk hantera eventuella spamrobotar som tar sig in pÄ olika sÀtt, och ju mer automatiskt man kan göra detta, desto bÀttre och mer effektivt.

Men det finns alltid en handpÄlÀggande dimension av ett socialt community anser jag. Vi kommer aldrig att kunna kÀnna att Jagodu Àr en bra, social och sÀker plats, om vi inte sjÀlva fÄr vistas dÀr titt som tÀtt och kÀnna av, se med egna ögon och försÀkra oss om att det Àr som vi vill. Det Àr lustigt hur personligt man kan ta det nÀr nÄgon Àr inne och liksom smutsar ner pÄ sajten. Alla vi pÄ marknad blir alldeles galna, och en kvÀll gick vi sÄ lÄngt sÄ att vi delade upp kvÀllen i vaktpass, dÀr vi alltid hade nÄgon av oss online inne pÄ Jagodu, för att hÄlla koll och bidra till den fina stÀmning som alla riktiga medlemmar skapar och förtjÀnar.

Och sen har vi Àven de personer som tyvÀrr alltid kommer att finnas i samhÀllet, och dÀrför ocksÄ pÄ nÀtet och i sociala nÀtverk, som vill sprida dÄlig stÀmning och förstöra. Det Àr framförallt hÀr den personliga nÀrvaron av riktiga Jagoduare pÄ siten, blir extra viktig.

Vi har hunnit med att Àven publicerat ett pressmeddelande pÄ vÄr MyNewsDesk som handlar om vilket bordssÀllskap svenskar helst vill ha pÄ Nobelfesten som Àger rum under morgondagen. Otroligt viktig information sÄ hÀr under Nobeltider :-)

Imorgon Àr delar av oss, eventuellt inte jag, pÄ Trendgalan. Ska bli en bra fredag iallafall!

Leave a Reply