Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Jagodu.com denna vecka pĂ„ LoggenBloggen

Jagodu.com denna vecka pÄ LoggenBloggen

Den hÀr veckan Àr det jag, Anna Pensar (VD) med marknadsteamet, som kommer att blogga frÄn Jagodu HQ hÀr pÄ Loggen. Vi sitter pÄ Lilla Essingen i Electrolux gamla fabrikslokaler. Dock kÀkar vi inte lunch pÄ Lux varje dag. Vi Àr inte riktigt dÀr Ànnu va :-) Sammanfattningsvis beskriver vi Jagodu som ett Social Dating Network, och vi brukar lÀgga till for a smart generation of love. Lite för att det ska spegla den digitalt smarta tid vi lever och verkar i, hur vi kÀnner oss pÄ Jagodu HQ och hur vi vill att vÄra medlemmar ska uppleva vÄrt sociala dating-nÀtverk.

HÀr kommer lite kortfakta om mig, oss och vad vi gör.

Anna Pensar

Är: VD pĂ„ Jagodu, social media addict och racingstjĂ€rna (beroende pĂ„ vem man jĂ€mför med)

Gör: Ansvarar för att leda teamet pÄ marknad och bygga varumÀrket Jagodu. I mitt VD-jobb ingÄr Àven en del mgmt-uppgifter och att köpa tuggummi till alla pÄ kontoret.

Ålder: 28

Familj: Singel + vanlig familj typ

Bor: Lidingö, Stockholm

Kuriosa: En av Ärets uppstickare 2011 - Shortcut, förelÀser en del pÄ Berghs, bloggar pÄ Miss Motor och SociaSmart.

Jagodu.com

Gör: Sprider kÀrlek pÄ den sociala webben. Jagodu Àr ett social dating network som tagit det bÀsta frÄn Twitter och FB bland annat, och satt detta i ett sammanhang som handlar om att trÀffa nya mÀnniskor.

Lanserade officiellt: September 2011

MÄlsÀttning: Att bli vÀrldens största social dating network, med start i Sverige

Specialitet: Videodating, Live public newsfeed, Social Date Session

Betyder: Me and you in Swedish

AnstÀllda: 12 och vÀxande

Hörs och syns pÄ: FB, Twitter, Tumblr och Jagodu

Komponenter marknadsteam: Online marketing, Social Media, Members, Content och PR

Lite tech.fakta: Ramverk som Jagodu bygger pÄ Àr Planet by ESN, sprÄk Àr Python, Databaser MySql och Mongo (vi ska dock gÄ mer mot MongohÄllet) => We love open source!!!

Leave a Reply