Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Söndag - min sista dag

Söndag - min sista dag

Det hÀr blir mitt sista inlÀgg i loggenbloggen eftersom det Àr sista dagen pÄ min arbetsvecka. Jag har i princip jobbat varje söndag sedan vÄren 2008. Det jag gillar med söndagar Àr den service vi ger kunderna. TÀnk en person i Sundsvall som bestÀller ett par stödstrumpor klockan 11.00 pÄ en söndag och fÄr dem levererade i brevlÄdan pÄ mÄndag. Det Àr e-handel (tack posten).

Nu gör jag inte lÀngre allt jobb pÄ söndagarna utan kommer in nÄgon timme (eller nÄgra) för att stÀmma av och se om det Àr nÄgot som behöver min uppmÀrksamhet.

IgĂ„r fick vi ett lĂ„ngt mail frĂ„n Finland som avslutades med tre utropstecken. Finland Ă€r problematiskt eftersom det inte gĂ„r att översĂ€tta speciellt bra med Google Translate. Man fĂ„r översĂ€ttningar som “bĂ„ten har tagit returresan” vilket inte hjĂ€lper mig alls att förstĂ„ vad kunden vill ha. Men nĂ€r jag översatte det hĂ€r mailet kunde jag i alla fall översĂ€tta följande mening till nĂ„got förstĂ„eligt.

Ja tulen suosittelemaan teitÀ kaikille tuttavilleni. Och jag kommer rekommendera dig till alla jag kÀnner.

Det bÀsta betyg vi kan fÄ och det gör mig vÀldigt nöjd.

Att blogga har varit intressant. Det har tagit mycket mer tid Àn jag förvÀntade mig. Jag har försökt skriva om de utmaningar som möter butik21 och de beslut som vi stÄr inför. Jag hoppas det varit intressant för nÄgon.

Jag tÀnkte avsluta med nÄgra tips.

Funderar du pÄ att starta e-handel sÄ hittar du mycket bra information pÄ ehandel.se.

Funderar du pÄ att starta eget och vill ha lite inspiration kan jag rekommendera Duncan Bannatynes bok: Anyone can do it. Duncan Bannatyne Àr kÀnd frÄn Dragons Den, den ursprunglig versionen frÄn England.

Om du Àr gravid, ska ut och resa eller behöver en bra stödstrumpa av nÄgot annat skÀl sÄ hoppas jag att du kikar in hos oss pÄ butik21.com.

Med förhoppning om en fortsatt trevlig söndag.

Richard Torsslow

Tags: , ,

Leave a Reply