Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Martin Dahlgren, VD Besedo - ny bloggare denna vecka

Martin Dahlgren, VD Besedo - ny bloggare denna vecka

Hej,

Martin Dahlgren, Besedo

Martin Dahlgren, Besedo

Mitt namn Àr Martin Dahlgren och jag ska blogga hÀr pÄ Internetworld under den kommande veckan. Jag Àr VD pÄ Besedo och vi hjÀlper webbaserade företag som har stora mÀngder anvÀndargenererat att skapa trygghet, sÀkerhet och en positiv upplevelse för anvÀndarna pÄ deras sajter. Vi gör det genom att granska och moderera innehÄllet pÄ siterna genom att kombinera tekniska lösningar med manuell granskning frÄn vÄra operations center i Sverige, Malta och Malaysia.

VÄrt arbete syftar till höja kvaliteten pÄ innehÄllet pÄ sajterna samtidigt som vi ser till att innehÄllet Àr lagligt och lÀmpligt. Vi arbetar ocksÄ för att minimera bedrÀgeriförsök pÄ de sajter vi jobbar med. Allt detta för att skapa en positiv anvÀndarupplevelse som gör att anvÀndarna stannar lÀngre pÄ och gÀrna ÄtervÀnder till sajten. VÄra kunder finns inom en rad omrÄden sÄsom köp- och sÀljsajter, dejting och gambling. Vi Àr ca 250 anstÀllda och har kontor i Sverige, Frankrike, pÄ Malta och i Malaysia, vilket gör att vi kan serva vÄra kunder dygnet runt. Varje dag granskar vi hundratusentals inlÀgg pÄ 15 olika sprÄk för vÄra kunder som finns över hela vÀrlden.

Slutligen kanske bara nĂ„gra rader om mig sjĂ€lv. Jag Ă€r 39 Ă„r, gift med Johanna och har tvĂ„ pojkar, Ivar och Arvid, som Ă€r 4 och 6 Ă„r gamla. Vi bor och trivs i Enskede sedan 6 Ă„r tillbaka. Jag Ă€r relativt nybliven VD pĂ„ Besedo – började 1 september. Tidigare har jag varit VD pĂ„ Energo, ett teknikkonsultbolag, som köptes av ÅF vid Ă„rsskiftet 2010/11. Innan dess har jag arbetat som ledare i tjĂ€nsteföretagen Hifab och Skanska.

Under den kommande veckan kommer jag att försöka skriva om mina erfarenheter sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt  pĂ„ Besedo. Jag kommer ocksĂ„ att dela med mig lite av vad vi och vad vĂ„r bransch tĂ€nker och gör. Och om ni undrar nĂ„got – tveka inte att kommentera och stĂ€ll frĂ„gor!

Vi hörs snart igen!
/Martin

Tags:

2 Responses to “Martin Dahlgren, VD Besedo - ny bloggare denna vecka”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Mikael Pawlo Says:

    Kul att se dig hÀr - verkar som malteserna tagit över LoggenBloggen .-)

  2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Martin Dahlgren Says:

    Absolut vi fĂ„r göra vad vi kan för att hĂ„lla den inom Malta…

Leave a Reply