Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » När webbTV-reklam blir en integrerad del av underhållningen!

När webbTV-reklam blir en integrerad del av underhållningen!

Torsdag 9 oktober

06:00

Dags att vakna. Jäkla va mörkt det är nu. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Smyger upp och gör mig i ordning i skenet av ett stearinljus (vi har bott här i fem år nu men fortfarande inte installerat alla lampor i huset).

08:30

Lättar från Sturup på väg mot späckad dag i Stockholm.

10:30

Möte med PPM förvaltare som vill att vi ska göra ett sponsrat program tillsammans omkring deras tjänster. Programmet ska flätas in i ZenTV.se’s reguljära programsändning. Det här är framtiden vänner. Man tittar på en webbTV kanal (zentv.se) man ser en massa program, några är redaktionella några är kommersiella, men alla är underhållande, relevanta och värda din tid och uppmärksamhet. Du ska i princip inte märka någon skillnad annat än att det står sponsrat program någonstans för att göra konsumentombudsmannen glad. Varför skulle inte en reklamfilm kunna vara ett 3 minuters redaktionellt inslag om ett företags corporate social responsibilities, work/life balance program för anställda, ekologiska lunch i matsalen…? Varför måste ett reklaminslag vara en given signal till tittarna att nu blir det ett avbrott som du inte bett om, inte kommer att gilla, inte behöver slösa tid på! Näääe! Enough already. Alla markandschefer som vill utmana mig eller håller med ring mig så brainstormar vi vidare tillsammans: 0704 85 94 10. Alla mediebyråer som sitter kvar i ert gamla tänk och räknar klickar - don’t bother.

11:50

Snabb taxi resa till Lidingö till nästa möte. Hinner prata med en av mina finansiärer (han den smarta….ha ha skrev bara så för att de alla ska undra vem av dem det kan vara). Han hade läst artikel om intressant potentiell kund som vi bör ta möte med.

11:57

SMS från Tina att hon bokat mötet (åååh var jag älskar att blogga – total makt att få allting att låta så smooth!)

12:00

Möte med Custom Publishing hus. Känns super bra i möterna nu att kunna visa planschen på hur du kan starta egen TV kanal på nätet – alla verkligen ber om att få behålla den. Om du vill kan jag skicka en till dig med: emaila mig på trine@zentv.se

14:30

Presentation med min kollega Caroline som nyss annlänt med tåget. Vilken skillnad det är på våra möten idag jämfört med för 6 månader sedan. Nu förstår kunderna verkligen det vi försöker säga omkring att starta egna TV kanaler på nätet. De inte bara förstår. De vill. Nu!

17:20

Äntligen! Just här i denna stolen får jag mest gjort hela veckan. Malmö Aviation loungen på Bromma airport. I love it here. Like a second home to me (om någon från Malmö Aviation läser detta please sänd fler gratis kuponger till loungen mina börjar ta slut…)

19:15

Nu flyger jag hem till min söta familj. Vi hörs i morgon. Natti! Natti!

Leave a Reply