Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » We will get you!

We will get you!

Idag tÀnkte jag att vi skulle fokusera lite mer pÄ olika delar inom Klarna och vad de gör för att hjÀlpa vÄra kunder. Klarna Àr pÄ mÄnga sÀtt ett ganska speciellt företag dÄ vi verkligen har tvÄ olika kundgrupper, vi har dels butikerna, som anvÀnder vÄra tjÀnster för att sÀlja mer och sen sÄ har vi slutkonsumenten, dvs du som handlar hos nÄgon av vÄra 12 000 anslutna butiker.

För oss Àr det i slutÀndan samma kund, dvs en Klarna kund som vi Àmnar att ge bÀsta service och support.
Jag tÀnkte att vi skulle titta lite nÀrmare pÄ vÄr bedrÀgeriavdelning, eller Fraud som de heter hos oss.

Vi pÄ Klarna har ett automatiskt system som flaggar potentiella bedrÀgerier, nÀr en order flaggas som ett potentiellt bedrÀgeri sÄ gÄs den igenom av vÄra handlÀggare. Butiken i frÄga blir dÄ informerad om att ett potentiellt bedrÀgeri har intrÀffat, den privatperson vars personnummer har anvÀnds blir kontaktad och kommer man fram till att det Àr ett bedrÀgeri sÄ kontaktas polisen. Allt för att skydda bÄde konsument och företaget som blivit utsatt. Tillsammans med polisen tar vi sedan fram nödvÀndig information för att sedan gripa bedragaren.

Detta Àr en service som jag som KAM vet Àr mycket uppskattad av vÄra butiker och en service som ger vÄra gemensamma konsumenter en tryggare köpupplevelse pÄ nÀtet. SÄ stort tack till Fraud och Fraud-Helene pÄ bilden för ert grymma jobb!

Och till er bedragare som lĂ€ser detta, “We will get you!

LÀsvÀrt:
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1400908/Snabbt-polisagerande-fangade-bedragare.html

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1257532/Massivt-tillslag-mot-Malmoliga.html

Tags: , ,

Leave a Reply