Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » En ganska lugn dag…

En ganska lugn dag…

Som jag nÀmnde i min presentation var inte arbetsmoralen pÄ topp idag och det har heller inte blivit sÄdÀr vÀrst mÄnga barn gjorda.

Det mesta av dagen spenderades tyvÀrr pÄ slösurfande men kvÀllen har varit desto mer produktiv. Vi hÄller pÄ med ett litet lÀnkprojekt (för dig som inte Àr bekant med hur man syns i google Àr lÀnkar A och O) som vi antingen bara kommer anvÀnda till att ranka upp vÄra egna sajter med men eventuellt Àven kommer att erbjuda som tjÀnst.

Egentligen brukar jag föresprÄka att man ska köra hÄrt pÄ sin grej och försöka hÄlla fokus men tyvÀrr Àr det lite för roligt att pÄbörja nya saker sÄ vi fÄr se hur det hÀr med lÀnkarna artar sig. Jag har i alla fall lyckats hitta ett flertal bra smÄ domÀner att köpa som kommer ingÄ i lÀnksystemet sÄ pÄ det stora hela blev det en skaplig dag.

Nu ska jag strax slÄ ihop laptopen och vandra hem frÄn kontoret för att istÀllet bege mig mot San Gwann dÀr jag och Johanna varje mÄndag dansar salsa. Min julklapp till henne var att vi under vÄren skulle gÄ en salsakurs tillsammans och jag mÄste erkÀnna att jag tycker att det Àr vÀldigt kul jag ocksÄ!

Mina danslÀrare som dansar pÄ en strand nÄgonstans, deras hemsida Malta Salsa

Leave a Reply