Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Dagens möten

Dagens möten

Det har varit ett intensivt mötesschema den hÀr veckan och jag har tyvÀrr inte haft möjlighet att ta er med pÄ allting. Nu Àr klockan bara elva och jag har faktiskt redan klarat av dagens möten! Dagen började med vÄrens sista gemensamma personalmöte, dÀr vi diskuterade personalens delaktighet i verksamhetsutvecklingen. En engagerad diskussion som jag tyvÀrr missade slutet av nÀr jag skulle vidare till nÀsta möte.

DÀr var det dags att avhandla vÄrt bibliotekssystems nÀrmaste framtid. Bibliotekssystemet ligger bakom webbkatalogen dÀr vÄra kunder kan söka medier och utföra tjÀnster, och det Àr ocksÄ navet i hela vÄr verksamhet. Vi delar server med kommunens skolbibliotek, vi delar tjÀnster för bland annat sms-utskick med andra verksamheter och systemet Àr integrerat med en rad andra system och funktioner - det Àr alltsÄ mÄnga inblandade frÄn olika enheter att koordinera och ta hÀnsyn till.

 

VÄr klippa till it-strateg Björn och Sinikka som har koll pÄ alla vÄra avtal.

VÄr klippa till it-strateg Björn och Sinikka som har koll pÄ alla vÄra avtal.

 

Resten av dagen ska Àgnas Ät det som har blivit liggande i brist pÄ tid tidigare i veckan: fakturor, nÄgra supportÀrenden och att gÄ igenom mail med sÄnt som mÄste ÄtgÀrdas. FramÄt kvÀllen hoppas jag kunna slÀppa den nya layouten pÄ vÄr blogg Biblioteksbella. Det har lÀnge varit en eftersatt frÄga, sÄ det kÀnns vÀldigt roligt att Àntligen fÄ göra nÄgot Ät den.

Leave a Reply