Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Att hålla många bollar i luften

Att hålla många bollar i luften

Precis som jag antydde på morgonen så skulle det här bli en händelserik dag eftersom den kombinerar många olika typer av saker:

1. Kundmöte #1 / WordPress-utbildning
Dagen inleddes med en kombination av kundmöte och utbildning i webbpublicering med WordPress vilket gick bra och fler tillfällen med fortsättning väntar.

2. Skola / Examensprojekt
Strax därefter var det dags för skolarbete och på agendan idag var konstruktion av formulär för den kommande undersökning av vilka delar i en affärsplan som är viktigast. Formuläret byggdes i Wufoo men efter att jag själv svarat på en enkät under eftermiddagen överväger jag att vi ska gå över till Google Spreadsheet istället.

3. Kundmöte #2
På vägen hem från skolan passade jag på att klämma in ytterligare ett kundmöte, den här gången ett lite mindre uppdrag men som har möjlighet att utvecklas till ett större.

4. Egna projekt (Programmering)
Livestage-projektet har fått ytterligare cirka 100 spelningar till databasen och en ny footer är färdig in för en liten uppdatering som inte är allt för avlägsen.

5. Coaching
Skype-samtal med entreprenörscoachen Sanne Aronsson som bara efter 3 tillfällen plockat fram mina drivkrafter och troligen vad som är min essens. Saker som kommit fram i samband med coachinen är bland annat “förändring genom förenkling”, “kortaste vägen till perfektion” och framför allt ordet “symmetri”. Systemet med LivsSpindeln ska senare mynna ut i intentioner och slutligen vad som är mitt livsprojekt. Sanne lyckas ställa följdfrågor som man inte trodde fanns och gräver verkligen fram intressanta saker att värdesätta hos sig själv. Tack!

6. Entreprenörsjakten 2011
Den 29:e april ska jag delta i Entreprenörjakten, men till viss del har tävlingen redan börjat. Första utmaningen är att bygga sig ett litet varumärke med hjälp av olika PR-strategier. Dagens planering av detta resulterade i en tävling där alla 3 i mitt lag (CA PEOPLE) bidrar med var sin expertkompetens för att skapa ett pris med inriktning på en målgrupp som är väl representerad på Internet. Exakt vilken målgrupp det rör sig om kan jag inte berätta än - men håll utkik för snart blir planerna verklighet.

Man hör ofta att man ska fokusera på få saker istället för flera och där håller jag med. Däremot har jag trots allt uppfattningen att dagen har varit effektiv eftersom jag fokuserat på ett och samma projekt under kortare stunder. Delvis ligger förklaringen i korta omställningstider varje gång jag tagit mig an något annat. Huvudsaken är att det är roligt, och det är det! :)

Leave a Reply