Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Sveriges nya hem för livemusik

Sveriges nya hem för livemusik

GÄrdagen innebar som mÄnga andra dagar varit den senaste tiden, mycket jobb med mitt allra senaste projekt: Livestage.se

PÄ sajten ska man kunna söka bland Sveriges konserter och festivaler och varje spelning kommer ha sin egen sida för uppsamling av information men ocksÄ bjuda in till diskussion besökare emellan. (Integration med Facebook och Twingly Àr pÄ plats)

Allt detta Ă€r byggt med WordPress 3.1 som bakomliggande system vilket har varit kul dĂ„ jag sedan en tid tillbaka hĂ€vdat att det gĂ„r bygga vilken typ av webbplats som helst med WordPress. NĂ„gra av er kanske var pĂ„ WebCoast och mitt föredrag om “WordPress till allt utom pannkakor” dĂ€r jag berĂ€ttade om hur vi har byggt Livestage.se pĂ„ WordPress.

Just nu pÄgÄr arbete med integration av den bloggportal som frÄn början kommer att bestÄ av drygt 20 bloggare som bevakar livemusikscenen i allmÀnhet, och de största festivalerna i synnerhet.

Marknadsföringen just nu bestÄr till stor del av viral spridning via Facebook och jag har dÀrför sett till att integrera Open Graph som gör det hela mycket snyggare och dÀrmed roligare att dela.

- - -

Fotnot: Jag har (Àn sÄ lÀnge) aldrig varit pÄ en festival och har allmÀnt dÄlig kunskap om artister och musikstilar, dÀremot vet jag hur webben fungerar och hur mÀnniskor agerar dÀr. David Arkhult, som Àr medgrundare Àr personen med stenkoll pÄ musikbranschen vilket ocksÄ gör honom till ansvarig för den delen av projektet.

Leave a Reply