Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Att bli en bloggare. Del 3 Framtiden

Att bli en bloggare. Del 3 Framtiden

Det ska bli vÀldigt spÀnnande att se hur bloggarna utvecklas i framtiden, inte minst min egen. Jag har stora planer och hoppas kunna tjÀna lite pengar pÄ den i framtiden. I dagslÀget Àr min blogg inte sÀrskilt stor, men fördelen med att driva en blogg som Àr inriktad pÄ ett specifikt omrÄde Àr att lÀsarna Àr intresserade av just detta. Det underlÀttar nÀr det gÀller att hitta annonsörer.

Inredningsbloggare pÄ Happy Homes för att lyssna pÄ Jon Eliasson.

Vi inredningsbloggare har den senaste tiden haft en livlig diskussion pĂ„ vĂ„rat forum pĂ„ Facebook om var grĂ€nsen gĂ„r för att “sĂ€lja sig” och hur vi ska höja statusen pĂ„ bloggarna. NĂ„gra fĂ„r produkter hemskickade av företag, andra blir tillfrĂ„gade om de vill stĂ€lla upp (gratis) pĂ„ olika saker och ibland Ă€r företag sĂ„ frĂ€cka att man fĂ„r ta sig för pannan. Allt Ă€r en svĂ„r balansgĂ„ng och jag kan tillĂ€gga att Ă„sikterna gĂ„r isĂ€r.

Jag tror att det Àr ett stort problem inom kultursektorn (kanske Àven andra branscher?), nÀr nÄgot Àr bÄde en hobby och en profession. MÄnga tycker att det Àr sÄ roliga uppdrag att det lÀtt blir gratisjobb. Sen sÄ finns det naturligtvis anledningar ibland att göra saker utan att ta betalt, för att marknadsföra nÄgot eller i ideellt syfte. Det viktiga Àr att vÀga för- och nackdelar, samt att vara medveten om eventuella konsekvenser.

Till hösten kommer den stor förÀndringen för min blogg att ske. Men jag kan tyvÀrr inte avslöja Àn vad det blir. Du fÄr hÄlla ögonen öppna och kika gÀrna in pÄ bloggen innan dess.

Till bloggen

Leave a Reply