Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Att bli en bloggare. Del 2 Utvecklingen

Att bli en bloggare. Del 2 Utvecklingen

Under resten av 2009 och 2010 hÀnde nÄgra saker som har spelat en stor roll för mitt bloggande. Den hÀndelse som varit vÀldigt viktig för mig som inspiration och som gett mig möjlighet att skaffa ett nÀtverk, Àr att jag blev inbjuden till Form Forum som anordnades för första gÄngen hösten 2009 i Göteborg. Trendgruppen tillsammans med Milk och Frida Berglund (bloggen Trendenser) bjöd in ett antal inredningsbloggare till tvÄ dagar av roligt umgÀnge och intressanta förelÀsningar. Det blev lite av startskottet för min mer seriösa satsning.

Bild lÄnad av Frida Berglund.

Men det var ju inte bara bloggen som jag ville skriva för. I gymnasiet sÄ var jag redaktör för skoltidningen och jag har alltid Àlskat tidningsvÀrlden. Efter att ha tagit studenten sÄ smet jag ivÀg utomlands ett tag, sen blev det mer jobb i Sverige och jag kom helt av mig med skrivandet. Det nyvaknade intresset dÄ under studietiden pÄ SLU 2007-2009 gjorde att gamla idéer dök upp igen.

Tack vare att jag nu hade bloggen som referens sÄ tog jag mod till mig att leta andra skrivuppdrag. Vilket visade sig vara allt annat Àn lÀtt nÀr man Àr ny i branschen. Till slut hittade jag en man vid namn Lars pÄ den regionala tidskriften Annonsbladet hÀr i Dalarna som gav mig en chans. Han gillade det jag skrev och fortsatte att pusha mig framÄt. Det Àr den andra saken som haft en stor betydelse för bÄde bloggen och mig sjÀlv, att ha nÄgon hjÀlper en framÄt.

Sedan den dÀr första trÀffen har jag lÀrt kÀnna mÄnga av de som driver inredningsbloggar i Sverige. Vi brukar mötas upp pÄ olika trÀffar och mÀssor, det Àr alltid lika givande att umgÄs med mÀnniskor som har samma intresse som en sjÀlv. Det Àr faktiskt en av de största behÄllningarna för mig med att blogga, alla inspiration jag fÄr av personerna jag möter.

Imorgon: Del 3 Framtiden

Leave a Reply