Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Att bli en bloggare. Del 1 DĂ„tid

Att bli en bloggare. Del 1 DĂ„tid

Jag började blogga sommaren 2008 medan jag Ànnu studerade till landskapsarkitekt pÄ SLU. DÄ hade jag knappt lÀst en blogg och gjorde som alla andra, skrev om mitt liv. Under studiegÄngen pÄ SLU hade mitt intresse för att skriva vaknat till liv igen, efter att sedan gymnasiet inte ha skrivit nÄgot lÀngre Àn en inköpslapp i princip. LÀrarna tyckte det var toppen att jag ville skriva, dÄ det saknas skribenter inom professionen.

Första inlĂ€gget pĂ„ bloggen, ja vad ska man sĂ€ga…

Men nÀr hösten nÀrmade sig och jag skrev allt mer, sÄ insÄg jag sakta att det var skriva jag ville göra. Och inte bara om landskapsarkitektur. Mitt intresse för inredning, som jag haft sen barnsben, började dyka upp allt mer pÄ bloggen och nÄgonstans i början pÄ 2009 formade jag en plan att driva bloggen i syfte att en dag fÄ arbeta med det jag helst ville.

Under vÄren sÄ tog jag beslutet att ta ett uppehÄll frÄn utbildningen och arbeta ett tag medan jag bloggade vidare. Tankarna pÄ att starta upp som egen började dyka upp pÄ allvar och jag började undersöka saken nÀrmare. Min affÀrsidé sÄg dÄ helt annorlunda ut mot vad den gör idag, men skrivandet har alltid varit en stor del av den.

Hösten 2009 tog jag kontakt med nyföretagarcentrum och vÀnde mig till arbetsförmedlingen för att gÄ en starta eget-kurs. Bloggen hade sÄ sakteliga utvecklats till ett sÀtt för mig att hÄlla mig ajour med vad som hÀnder i branschen och utveckla min egen stil och smak. Jag har alltid drivit bloggen i första hand för min egen skull och hade inte under den första tiden nÄgra tankar pÄ att sÀlja annonser.

Imorgon: Del 2 Utvecklingen

Till bloggen

Leave a Reply