Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Loggenbloggen med Fröken Kumlin

Loggenbloggen med Fröken Kumlin

DÄ ska vi se. En ny vecka har tagit fart, Fröken Kumlin har tagit över och nu ska du fÄ roa dig med att veta lite om mig och mitt företagande.

Jag Àr en glad dalkulla som heter Annika i förnamn. Efternamnet fÄr du gissa. I januari startade jag upp mitt första företag och jag arbetar i första hand som frilansskribent och bloggare, men jag Àr nÄgot av en allsysslare och har minst ett företag till pÄ gÄng.

Mina stora intressen Àr inredning, design och trÀdgÄrd. Det Àr ocksÄ det som mitt företagande kretsar runt, allt som har med det att göra Àr intressant. Anledningen till att jag bloggar hÀr, Àr att utan nÀtet och det digtala sÀttet att sköta mitt arbete sÄ skulle mitt företag inte finnas idag. Vissa kanske skulle sÀga att jag tillbringar större delen av mitt vakna dygn i den digtala vÀrlden, and I like it!

Annika Kumlin

Är: Larvigt positiv
Gör: Allt som jag tycker Àr skoj och som vÀcker min nyfikenhet
Ålder: 31 unga pinnar
Familj: PojkvÀn och en slö westie vid namn Sylvester
Bor: I metropolen Avesta

Fröken Kumlin

Gör: Jag brukar kalla företaget för en kreativ byrÄ. Det Àr mestadels skribentuppdrag och inredningsbloggen som tar upp min tid, men jag sysslar Àven en del med gerillamarknadsföring, förelÀser om sociala medier och utför inrednings- och stylistjobb.

AnstÀllda: Mig sjÀlv
OmsÀttning/Vinst: Din gissning Àr lika bra som min eftersom det Àr första Äret

Vill du veta mer?

Bloggen Fröken Kumlin

Fröken Kumlin pÄ Facebook

Leave a Reply