Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Internationell e-handelskompetens

Internationell e-handelskompetens

Kom nyss frÄn ett möte med Manpower som ska hjÀlpa oss att hitta duktiga utlÀnska e-handelsmÀnniskor som vill jobba hos oss i Malmö. Vi har tidigare sjÀlva försökt rekrytera en tysk e-handelsansvarig utan att riktigt lyckas. Men Manpower Àr optimistiska och har varit duktiga nÀr vi anvÀnt dem tidigare för andra tjÀnster, sÄ vi hoppas pÄ det bÀsta!

Allra högst prio har en norsk e-handelsansvarig till CoolStuff.no! Faktum Ă€r att vi inte har en enda person pĂ„ kontoret som kan prata norska. Eftersom vi inte kan norska har vi inte heller kunnat marknadsföra oss sĂ€rskilt mycket. ÄndĂ„ har vi sĂ„lt för ca 4,5 MSEK pĂ„ de 9 mĂ„nader vi funnits i landet! AlltsĂ„: Det gĂ„r riktigt bra i Norge!! Men hur mycket bĂ€ttre skulle det kunna gĂ„ om vi hanterade sprĂ„ket och kunde satsa fullt ut? LĂ„ter det som ett jobb för dig, eller kĂ€nner du nĂ„gon annan som skulle kunna bidra i Norge, Danmark eller Tyskland sĂ„ hör gĂ€rna av dig!

Funderar du att gÄ utanför Sveriges grÀnser med din e-handel och vill fÄ mesta möjliga bang for the buck sÄ kan vi varmt rekommendera Norge! Kolla för övrigt gÀrna in det blogginlÀgg som Anders skrev om vÄrt första Är i Tyskland med Yomoy.de om du vill veta hur det gÄr dÀr!

Tags: , , , , ,

One Response to “Internationell e-handelskompetens”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Twitter Trackbacks for Loggenbloggen » Blog Archive » Internationell e-handelskompetens [loggenbloggen.se] on Topsy.com Says:

    [...] Loggenbloggen » Blog Archive » Internationell e-handelskompetens loggenbloggen.se/?p=4759 – view page – cached Kom nyss frĂ„n ett möte med Manpower som ska hjĂ€lpa oss att hitta duktiga utlĂ€nska e-handelsmĂ€nniskor som vill jobba hos oss i Malmö. Vi har tidigare sjĂ€lva försökt rekrytera en tysk e-handelsansvarig utan att riktigt lyckas. Men Manpower Ă€r optimistiska och har varit duktiga nĂ€r vi anvĂ€nt dem tidigare för andra tjĂ€nster, sĂ„ vi hoppas pĂ„ det Tags [...]

Leave a Reply