Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Förbättra verksamheten IDAG

Förbättra verksamheten IDAG

Okej, detta hände i fredags men vi låtsas att det är idag (bloggen ska ju handla om min arbetsvecka!)

Det är lätt hänt att man bara “jobbar på” utan att riktigt förändra verksamheten i en positiv riktning. Visst kanske man snackar lite då och då om förbättringar man skulle kunna införa, men det stannar alltför ofta vid diskussioner och tankar.

Såna här dåliga vanor har vi lyckats bryta två gånger i förra veckan:

Exempel 1: Vi har länge haft i tankarna att införa livechat med kunderna för kundtjänst. Det är ju en bra service, men frågan är om vi kommer hinna med och hur det kommer påverka vår effektivitet? Och så har tanken förskjutits bort… Men i förra veckan pratade Anders hos oss med Netop som sysslar med sånt här och som tur var tog han tag i det direkt. Det tog under 2 timmar för oss att implementera och nu erbjuder vi livechat på Yomoy.de! Visst, ska vi ha det permanent kan implementationen förbättras men nu har vi det i alla fall och kan utvärdera hur det VERKLIGEN är istället för att bara ha det i tankarna.

Exempel 2: Inspirerade av webbyrån Doberman som vi samarbetar med, så delade vi in alla på vårt kontor och lager i små grupper som skulle komma på 3 förändringar som gör våra kunder mer nöjda! Kundnöjdhet var enda fokus denna gång!  I fredags hade vi ett stormöte och alla grupper fick presentera sina idéer varefter allihopa fick tre röster var att lägga på de förändringar man tyckte bäst om. Så här blev resultatet:

 • 9 röster: Bättre kontroll av våra tekniska produkter så de är 100% användarvänliga och bra inklusive manualer etc.
 • 8 röster: Blad i alla paket med enkel information hur man gör om man vill returnera, gärna även med returfraktsedel direkt.
 • 7 röster: Förbättra hur vi följer upp vår enkät som alla kunder erbjuds svara. ALL negativ feedback ska noga gås igenom för att se hur vi kan förbättra oss.
 • 3 röster: Minska felpack genom att tex införa plockning av prylar på vårt lager med streckkod och scanner.
 • 3 röster: Erbjuda presentinslagning för personer som köper presenter.
 • 2 röster: Förbättra villkoren för fraktkostnad, tex införa gratis frakt över visst orderbelopp.
 • 2 röster: Bli mer självständiga i vår IT-drift så att vi säkerställer en hög upptid
 • 2 röster: Kunder ska kunna kontakta vår IT-avdelning direkt vid frågor utan att gå omväg via kundtjänst.
 • 0 röster: Snabba upp sajten ännu mer genom någon metod som jag har alldeles för dålig koll på för att beskriva närmare här :-)

Sådär! Nu har vi en klockren priolista på saker vi kan börja förbättra DIREKT! Självklart måste vi ta hänsyn till vad saker kostar och andra hinder, men vi kommer göra vårt bästa för att följa priolistan så bra det går.

Tags: , , , ,

3 Responses to “Förbättra verksamheten IDAG”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Twitter Trackbacks for Loggenbloggen » Blog Archive » Förbättra verksamheten IDAG [loggenbloggen.se] on Topsy.com Says:

  [...] Loggenbloggen » Blog Archive » Förbättra verksamheten IDAG loggenbloggen.se/?p=4753 – view page – cached Okej, detta hände i fredags men vi låtsas att det är idag (bloggen ska ju handla om min arbetsvecka!) [...]

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Anton Says:

  Grymt bra blogginlägg! Ser fram emot att läsa mer om hur ni utvecklar er, och hur ni jobbar, under veckan :)

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Jonny Elofsson Says:

  Håller med Anton. Smart upplägg för att hitta vilka delar som är viktigast att prioritera.

Leave a Reply