Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Utveckling av vĂ„r hemsida

Utveckling av vÄr hemsida

Idag ska jag, Monika och Macs Ă„ka till Köpenhamn och trĂ€ffa vĂ„ra koncernkollegor. Det blir danskar, islĂ€nningar, norrmĂ€n, finnar och svenskar runt ett bord. Mycket av det som stĂ„r pĂ„ agendan rör vĂ„r hemsida, och utveckling av den. Hemsidan lanserades för ca tvĂ„ Ă„r sedan och Ă€r sĂ„ledes “gammal” nu nĂ€r det gĂ€ller layouten. Vi har en hel del önskemĂ„l om vad vi vill förbĂ€ttra men tar givetvis gĂ€rna emot synpunkter frĂ„n er ocksĂ„. Det vore toppen med lite feedback… LĂ€mna gĂ€rna en kommentar med dina tankar om vad vi skulle kunna förbĂ€ttra. Klicka hĂ€r för att komma till solresor.se.

Tags: , , , ,

3 Responses to “Utveckling av vĂ„r hemsida”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Twitter Trackbacks for Loggenbloggen » Blog Archive » Utveckling av vÄr hemsida [loggenbloggen.se] on Topsy.com Says:

  [...] Loggenbloggen » Blog Archive » Utveckling av vĂ„r hemsida loggenbloggen.se/?p=4705 – view page – cached Idag ska jag, Monika och Macs Ă„ka till Köpenhamn och trĂ€ffa vĂ„ra koncernkollegor. Det blir danskar, islĂ€nningar, norrmĂ€n, finnar och svenskar runt ett bord. Mycket av det som stĂ„r pĂ„ agendan rör vĂ„r hemsida, och utveckling av den. Hemsidan lanserades för ca tvĂ„ Ă„r sedan och Ă€r sĂ„ledes “gammal” nu nĂ€r det gĂ€ller layouten. Vi har en hel del önskemĂ„l om vad vi vill… Read moreIdag ska jag, Monika och Macs Ă„ka till Köpenhamn och trĂ€ffa vĂ„ra koncernkollegor. Det blir danskar, islĂ€nningar, norrmĂ€n, finnar och svenskar runt ett bord. Mycket av det som stĂ„r pĂ„ agendan rör vĂ„r hemsida, och utveckling av den. Hemsidan lanserades för ca tvĂ„ Ă„r sedan och Ă€r sĂ„ledes “gammal” nu nĂ€r det gĂ€ller layouten. Vi har en hel del önskemĂ„l om vad vi vill förbĂ€ttra men tar givetvis gĂ€rna emot synpunkter frĂ„n er ocksĂ„. Det vore toppen med lite feedback
 LĂ€mna gĂ€rna en kommentar med dina tankar om vad vi skulle kunna förbĂ€ttra. Klicka hĂ€r för att komma till solresor.se. View page [...]

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 sara Says:

  Hej,
  En liten tanke kring det hĂ€r med hemsidan o “gammal layout”. Tror du layoten verkligen Ă€r sĂ„ viktig? Bryr man som kund sĂ„ mycket om sjĂ€lva layouten egentligen? Är den sĂ„ avgörande för köp? Jag tĂ€nkte pĂ„ Internetsworlds lista över Sveriges 100 bĂ€sta sighter. HĂ€r vinner Halens. En hemsida som i mina ögon inte direkt har den “nyaste” layouten men trots detta hĂ„ller enormt hög klass (iaf enligt experterna)

  Kul att höra din tanke kring detta…

 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Alexandra Bylund Says:

  Hej! Jag skulle vilja svara bĂ„de ja och nej pĂ„ den frĂ„gan. Jag tror att layouten Ă€r viktig pĂ„ det sĂ€ttet att det mĂ„ste se proffsigt och nĂ„gorlunda inspirerande ut samt att mĂ„nga saker, som man inte tĂ€nker pĂ„, Ă€r vĂ€ldigt viktiga. Vart ska man placera de viktigaste elementen? Hur ska en bra “call to action”-knapp se ut? Hur fĂ„r man fram sina budskap utan att det ser rörigt ut? etc etc… Å andra sidan tycker jag inte att man behöver ha det nyaste, frĂ€ckaste och mest trendiga, som imponerar pĂ„ webbdesigners och mediafolk. Det Ă€r ju ofta “vanliga” mĂ€nniskor man ska trigga. I vĂ„rt fall handlar det mest om att vi vill öka anvĂ€ndarvĂ€nligheten samt vara vĂ€ldigt tydliga. Tack för din kommentar :)

Leave a Reply