Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Presentation av Solresor-gĂ€nget

Presentation av Solresor-gÀnget

Det hĂ€r ska bli roligt! Nu Ă€r det min tur att, frĂ„n Solresors huvudkontor i Malmö, blogga om hur vi jobbar. Vi har gĂ„tt frĂ„n att ha varit “inte sĂ„ digitala” för tvĂ„ Ă„r sen, till att i en rasande fart ha utvecklats till att nu vara nĂ„got som jag nĂ€stan skulle vilja kalla mycket digitala.  Det har hĂ€nt hur mycket som helst och varje dag lĂ€r vi oss nĂ„got nytt och fortsĂ€tter att utvecklas. Ju mer man hoppar pĂ„ desto mer finns det. Har vi mĂ€rkt. Och vi Ă€r Ă€ndĂ„ bara i början. Börjar med en presentation av nĂ„gra av de personer som kommer att dyka upp hĂ€r under veckan:

Alexandra Bylund, Web Manager/ E-commerce

Alexandra Bylund, Web Manager/ E-commerce

Jag jobbar som Web Manager och har ansvar för allt som har med hemsidan att göra, sociala medier, e-commerce, SEM och SEO. Man skulle kunna sÀga att jag Àr uppvÀxt i resebranschen eftersom min pappa har jobbat med flyg och charter sedan lÄngt innan jag föddes. Har sjÀlv jobbat i branschen i mÄnga Är och började pÄ Solresor 2003. Anledningen till att jag, som brukar vilja ha förnyelse, har varit pÄ Solresor sÄ lÀnge Àr för att det Àr ett enormt spÀnnande företag dÀr det Àr högt till tak och snabbt till beslut. Och sÄ har jag haft förmÄnen att prova pÄ flera olika omrÄden.

Monika Spudic Webb-producent

Monika Spudic, Webb-producent

Monika Àr vÄr techy-tjej. Hon grottar ner sig i alla problem som kan uppstÄ pÄ hemsidan och har daglig kontakt med vÄra utvecklare (LBi) i Köpenhamn. Vi skrattar lite Ät att hon, pÄ grund av sin extremt dÄliga danska, pratar engelska med vÄra danska vÀnner. Förutom ansvaret för det tekniska Àr Monika ocksÄ involverad i en del olika projekt. Alla har förstÄs med webben att göra.

Johan Arlock, Marknadschef

Johan Arlock, Marknadschef

Johan Ă€r ansvarig för all marknadsföring och jobbar framförallt med det som görs offline. Han Ă€r en innovatör utan dess like och mannen bakom vĂ„r framgĂ„ngsrika produkt “Upplevelseresor”. Det Ă€r Johan som tar tempen pĂ„ vad vĂ„ra kunder vill ha och paketerar det pĂ„ ett smakfullt och prisvĂ€rt sĂ€tt.

Mikael Andersson, FörsÀljningschef

Mikael Andersson, FörsÀljningschef

Micke har varit i branschen lÀnge Àr för mÄnga ett vÀlkÀnt ansikte. Micke har, som man hör pÄ titeln, hand om försÀljningen pÄ Solresor.

Lotta Olsson, Marknadsassistent

Lotta Olsson, Marknadskoordinator

Lotta har alldeles nyligen (nu i januari) börjat hos oss. Hon Àr marknadskoordinator och kommer mestadels att jobba med offline-prylar men Àven ha en del ansvarsomrÄden inom online-delen.

 

Och sÄ en kortpresentation om Solresor:

Gör: Sveriges 4:e största charterarrangör.
AnstÀllda: 124 personer
OmsÀttning: 1 557 809 KSEK
Vinst: 33 610 KSEK

One Response to “Presentation av Solresor-gĂ€nget”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Frida-Maria Says:

    Det ska bli spÀnnande att se vad som hÀnder pÄ Solresor. Smart o kul att göra en presentation med ansikten.

Leave a Reply